Bizim Hikaye Hülya Kimdir? Adı, Yaşı ve Sevgilisi


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 19:04
2

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Bizim Hikaye tüm hızıyla devam ediyor. Dizide Filiz ve Barış arasındaki ilişkide çöküntüler devam ederken yeni bir karakter de Filiz ve Barış arasında girdi. Doktor Hülya karakeri ile diziye giriş yapan yeni sima Savaş’ın hastanede hocası olarak göze çarpıyor. Peki Bizim Hikaye Hülya Kimdir? Adı, Yaşı ve Sevgilisi kimdir?

Hülya karakteri dizide Savaş’ın Tıp Fakültesinden arkadaşıdır. Okul yıllarında kısa süreli aşk yaşayan ikili Savaş’ın ortadan kaybolması ile ayrılmıştır. Hülya okulu bitirip doktor olmuş ve kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Savaş ise Filiz ile ayrıldıktan sonra okula dönüş yapmış ve stajyer olarak hastaneye Hülya ile aynı yere denk gelmiştir. Peki Hülya karakterini canlandıran oyuncu Başak Güröz kimdir?

Başak Güröz 1991 Antalya doğumludur. Babası Bulgaristan göçmeni olan Başak’ın annesi Antalyalı’dır. Liseyi Anyalya’da bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesinde İşletme bölümü okumuştur. İlk okulda ve orta okulda okulun yıl sonu gösterilerinde oldukça aktif olan Başak ara sıra da gitar, dans ve tenis ile ilgilendi. İlk önce tiyatro sahnelerinde boy gösteren güzel oyuncu daha sonra dizi setlerine geçiş yapmıştır.

İlk dizisi ise Kanal D ekranlarında gösterilen Kanıt: Ateş Üstünde’dir. Dizide Asya komiser karakterini canlandıran Başak, canlandırdığı karakteri ile ilgili “çok güçlü bir kadın” demiştir. Kendisinin güçlü olduğunun altını çizen Başak kariyerinde emin adımlarla ilerlemek için güçlü olunması gerektiğini söylemiştir.

Şuanda 27 yaşında olan Başak Güröz Şubat’ın 25’inde doğmuştur. Kova burcunda olan güzel ve başarılı oyuncu 168 cm boyunda 47 kilo ağırlığındadır. Kahverengi gözlere sahip olan genç oyuncunun oynadığı dizi sadece Kanıt: Ateş Üstünde isimli dizidir. Şimdi de Bizim  Hikaye dizisinde oynamaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan ve Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile aşk yaşayan Başak’ın seviyeli bir aşk hayatı vardır. Bu aşklarını nişanlanarak perçinleyen çifte mutluluklar dileriz.

Bizim Hikaye Hülya(Başak Güröz) Videosu İzle

Comments are closed.