Bizim Hikaye Filiz Ölecek mi? Ölüyor mu? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 22:21
0
Bizim Hikaye Filiz Ölecek mi?

FOX ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Bizim Hikaye bu hafta da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimlerin paylaştığı, senaryosunu Verda Pars ve Ebru Hacıoğlu’nun üstlendiği sevilen dizinin yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturuyor.

Bizim Hikaye 50.Bölümde Neler Yaşandı?

Sevilen dizinin geçen haftaki bölümünde Çiçek’in kocası Çiçek’i Filizlerin evinde bulunca ortalık karıştı ve Çiçeği kaçıracağı sırada Hikmet araya girdi ve bıçaklandı. Rahmet ve Deniz arasındaki sürtüşme bölüm boyunca devam etti ve Filiz ile Barış cephesinde ise yeni sorunlar baş göstermeye başlasa da yavaştan aşk eski haline dönecek.

Bizim Hikaye 51.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölümde Neler Olacak? Bizim Hikaye Filiz Ölüyor mu?

Başarılı dizi Bizim Hikayenin yeni bölüm fragmanı bu akşam yayınlandı ve seyirciyi oldukça heyecanlandıran detayların var olduğu fragmanda en dikkat çekici unsur ise Filiz’in burnundan kan gelmesi ve hastaneye kaldırılması oldu. Seyircinin aklındaki soru şu Filiz ölecek mi ya da diziden ayrılacak mı sorularını sormaya başlarken bir yandan da dizi yoksa final mi yapacak sorularını sormaya başladılar. Biz sizin için cevaplayalım.

Hayır Filiz ölmeyecek ve tam gaz dizi yoluna devam edecek içiniz rahat olsun. Kaybedilen seyirciyi kazanmak adına güzel bir hamle sadece bu. Sevgiler. İşte o fragman..

Bizim Hikaye muhteşem ve akıllara kazınacak bir bölümle Perşembe akşamı 20:00’da FOX’ta.