Bizim Hikaye Fikri Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 09:31
0

Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncularından biri olan Fikri renkli halleri ile izleyiciye komik sahneler yaşatıyor. Fikri her bölümde dikkatleri izerine çekmeyi başarıyor. Ağzından çıkan komik sözler ve para konusundaki sivri zekası ile izleyiciyi güldürmeyi başarıyor.

Fikri Filiz,Rahmet,Hikmet,Fikret,Kiraz ve en küçük olan minik Ismet’in babasıdır. Genelde çizdiği profil çocuklarına babalık yapmayan, iyi veya kötü günlerinde yanında olmayan, onları koruyup kollamayan,alkolik, tüm çocuklarının bakımını ablaları Filiz’e yükleyen vs. Bir baba karakteridir. Asla bir işe girip çalışmayı aklına getirmeyen hep daha fazla nasıl kurtulurum diye küçük hesap peşinde olan bir karaktere can verir .6 çocuğu vardır ama bazen adlarını bile karıştırır. Herkese laf sokan, kavga çıkaran, çıkarları için herşeyi göze alan bir babadır Fikri Elibol.

Peki Fikri karakterine can veren oyuncu Reha Özcan kimdir, nerelidir, yaşı kaçtır, evli midir, hobileri nelerdir,daha önce nerelerde rol aldı, kilosu ve boyu kaçtır, bekar mıdır, çocukları var mıdır? Gibi sorular oluşuyor bizlerde. Iste biz de tam da bu noktada bu soru işaretlerinin en güncel bilgiler ile donatılması için bu yazıyı yazdık. Dileyenler devamını okuyarak Reha Özcan hakkında bir çok bilgi edinme fırsatına erişebilir.

Reha Özcan 53 yaşında 5 Temmuz 1965 senesinde doğmuş yetenekli bir oyuncudur. Aslen Bingöl’lü olan oyuncu Bingöl’de doğmuştur. Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Özcan ile kardeş oldukları biliniyor. Istanbul Kartal Anadolu Lisesi’ni bitirmiş Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirmiştir. Dizi ve sinema da bir çok kere rol almış ve bir çok karaktere can vermiştir. Aynı zamanda usta bir tiyatro oyuncusu olan Reha Özcan bir çok tiyatro oyununda izleyici ile buluşmuş ve takdir toplamayı başarmıştır.  Tiyatro da yönetmenlik de yapan Reha Özcan Trabzon,Antalya ve Istanbul Devlet Tiyatro’larında görev almıştır.Oynadığı ilk dizi Naciye’yi Kim Sevmez’dir.  2005 yılında Maral isimli dizi de yine Bizim Hikaye dizisindeki rol arkadaşı Hazal Filiz ile oynamıştır. Daha önce Adı Efsane, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu, En Güzel Hikayem,Karadayı,IV Osman gibi bir çok projede rol aldı. Ayrıca Bahtı Kara isimli filmde de ödül almayı başardı.