Bizim Hikaye Dizisinde Ayrılık Üstüne Ayrılık! Tufan Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 27 Aralık 2018 : 23:24
2
Bizim Hikaye Tufan - Tülay ve Zeynep Ayrılıyor mu?

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başladığı ilk günden bugüne seyirciyi hem komedisiyle hem de dramıyla etkilemeyi başaran, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Verda Pars ve Ebru Hacıoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu sevilen dizi bu hafta yılbaşı öncesi 53.bölümüyle ekrana geldi. Heyecan, eğlence ve duygusallığın yoğun geçtiği bir bölümde çifte ayrılıklar yaşandı.

Bizim Hikaye 53.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Barış’ın B planıyla kaza süsü verip kendini Nihal’den saklaması sonrası sahte bir cenaze merasimi düzenlendi ancak Nihal birtakım bulguları birleştirerek Barış’ın ölmediğini düşündü. Filiz tüm bu sorunları geride bırakarak yeni bir işe başladı ancak patronu oldukça dişli çıkınca oraya da tutunmak için elinden geleni yaptı. Tülay karakterinin diziden ayrılacağı da günler öncesinden belliyken 2 karakterin daha diziden ayrıldığını da bölümden görmüş olduk.

Bizim Hikaye 53.Bölümde Diziden Kimler Ayrıldı? İşte O Sorunun Yanıtı!

Bizim Hikaye yılbaşı öncesi yayınladığı 53.bölümüyle büyük merak uyandırırken bir yandan da duygusal sahnelere tanıklık etti. Ancak seyircinin en çok üzüleceği haber Tülay’ın ayrılışı oldu derken dizinin ilerleyen saatlerinde Tufan ve Zeynep’in de diziden ayrılacağını görmüş olduk. Yani böylelikle TÜLAY karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, Tufan karakterine hayat veren Mehmet Korhan Fırat ve Zeynep karakterine hayat veren Miray Akay diziye Almanya’ya gitme senaryosuyla veda etmiş olacaklar.

Her üç isme de yeni dizilerinde başarılar diliyoruz. Emekleri için teşekkürler.

2 YORUMLAR

  1. Dizinin bokunu çıkarmaya doğru gidiyorlar şimdi de, 3 hafta sonra anlamsız bir fragman geldi..
    RahDen sahneleri için diziyi izleyenleri sayı artdı diğer sahneler baydı..
    Azerbaycandan Selamlar..

  2. diziyi bitirin o zaman arkadaş yahu kimse kalmamış tufan ve tülay en iyi oyunculardı ne tatı kaldı ki

Comments are closed.