Bizim Hikaye Dizisi Filiz ve Barış Evleniyor mu? Evlendi mi?


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 23:44
0
Bizim Hikaye Barış ve Filiz Evleniyor!

FOX ekranlarının en eğlenceli, en sempatik, yarattığı hikayesiyle büyük bir seyirci kitlesi yakalamayı başaran, Medyapım imzalı, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade ve Yağızcan Konyalı gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizinin senaryo koltuğunda ise Verda Pars ile Ebru Hacıoğlu oturuyor.

Her hafta daha da çıkmaza sürüklenen durumlarla karşı karşıya kalan Filiz ve Barış’ı nasıl zamanlar bekliyor? Rahmet ve Deniz arasında neler yaşanacak? Çiçek ve Cemil cephesinde neler olacak? İşte sorularınızın yanıtı ve 51.bölüm özeti…

Bizim Hikaye 51.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Fikret geçtiğimiz bölümde serseriliğe soyunmuş ve birkaç serseri tayfayla işbirliği yapmaya başlamıştı ancak işler hiç de umduğu gibi gitmeyecek ve ittiği çocuğun merdivenden aşağı düşmesi sonucu kendini adam öldürdüm ithamıyla yargılayacak. Peki çocuk gerçekten ölecek mi? Filiz artık yaşadığı tüm bu durumlara dayanamayacak ve son raddeye geldiğinde burnundan kan gelip yere yığılacak ancak fragmandan anladığımız kadarıyla şimdilik bir kötü durum olmasa da hastalık ortaya çıkabilir diye düşünüyoruz. Son olarak ise Barış’tan Filiz’e muhteşem bir evlenme teklifi gelecek.

Bizim Hikaye Barış ve Filiz Evleniyor mu?

51.bölüm 2.tanıtımında Barış’ın Filiz’e evlenme teklif ettiğini izledik ve bu doğrultuda dizinin sevenleri oldukça mutlu olsalar da tahminsel bir analiz yürüterek Filiz bu teklifi kabul etse de ortaya çıkacak olan bir hastalığın söz konusu olacağını düşünüyorum. Bu hastalık sonrası da Barış ve Filiz arasında muhteşem sahneler yakalayacak senaristler ancak sadece bir varsayım olduğunu da söyleyelim. Nitekim ilerleyen günlerde aksi bir durum çıkmazsa BarFi düğün törenine tanıklık edebiliriz.