Bizim Hikaye Dizisi Deniz Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 11:53
0
Melisa Döngel Bizim Hikaye

Bizim Hikaye dizisinin kadrosuna yeni sezonda dahil olan güzeller güzeli bir başka oyuncu da Deniz karakterine can veren oyuncudur.

Melisa Döngel

Bizim Hikaye Dizisi Deniz Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?

Merak edilen bir çok soru var Deniz ile ilgili. Öncelikle Deniz karakterinin Bizim Hikaye dizisinde nasıl bir rolü oynadığını öğrenelim ve daha sonra Deniz karakterinin gerçek hayatta can veren genç oyuncunun kim olduğunu, nereli olduğunu, daha önce neler yaptığını, hangi projelerde yer aldığını, yaşını, boyunu, kilosunu, aslen nereli olduğunu, sevgilisi olup olmadığını öğrenelim şimdiden okuyan herkese keyifli okumalar dileriz.

Melisa Döngel Bizim Hikaye

Deniz Derin’in kız kardeşi olarak daha doğrusu ablası olarak yeni sezonda Bizim Hikaye dizisinin kadrosuna dahil oldu. Deniz çok şımarık, kendine güvenen, hiç kimseyi sevmeyen, bencil davranan, kalbinin kapılarını hiç kimseye açmayan, herkesle dalga geçen ve hevesini aldıktan sonra da onları ortada bırakan bir tip olarak kadrajlara yansıdı kız kardeşi Derin ile Rahmet’in birlikteliklerini bozdu aslında hiç belli etmesede Rahmet’e karşı ilgi duyuyordu ancak kız kardeşi Derin’i herkesten korumak istediği düşüncesiyle onları ayırdığını söylüyordu daha sonra  Rahmet ile sevgili oldular Deniz Rahmet’i daha çok sevmeye başladı daha çok kabullenmeye başladı. Onun için yıkılmaz olan duvarlarını yıkmaya başladı ve Deniz’in o hırçın asi yapısının altında yumuşacık bir kalbinin olduğunu hassas bir ruh dünyası olduğunu öğrendik.

Deniz Bizim Hikaye

Gerçek hayatta Deniz karakterine can veren genç oyuncumuz Melisa Döngel’dir. 1999 yılında doğdu şu anda 18 yaşındadır. Boyu 1.74’tür. Kilosu ise 55’tir. Iyi  bildiği yabancı dil Rusça’dır. Voleybol  oynamayı, motosiklet kullanmayı, buz pateni yapmayı çok sevmektedir. Daha önce Elif, Arka Sokaklar,  Hangimiz Sevmedik gibi yapımlarda rol almıştır. Ayrıca mankenlik ve modellik, oyunculuk da yapmaya devam etmektedir.

Genç oyuncuya ileriki hayatında başarılar dileriz bakalım Bizim Hikaye dizisinde rol verdiği Deniz karakteriyle karşımıza hangi sahnelerle çıkacak şimdiden merak ediyoruz ve her hafta perşembe günü saat 20.00 da FOX TV’de Bizim  Hikaye dizisini seyreden herkese keyifli seyirler dileriz.