Bizim Hikaye Dizisi 50. Bölümde Neler Oldu? Yeni Bölüm Analizi


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 13:48
0
Barış ve Filiz aşkı

Fox’ta yayınlanan Bizim Hikaye dizisi her perşembe günü saat 20.00’da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Bizim Hikaye dizisi 7’den 70’e kadar herkesin beğeni ve ilgi ile seyrediliyor.

Bizim Hikaye Dizisi 50. Bölüm

Bizim Hikaye Barış ve Filiz Ikilisi

Bizim Hikaye 50.bölümde neler oldu? Diye merak edenler için derhal özet tadındaki bu yazının detaylarına geçelim. Filiz’in önceki patronuna olan borcundan dolayı atölyesindeki tüm makineler gelip borç karşılığında alınıp götürülüyor. Filiz ise çok üzülüyor. Ama hemen bir fikir geliyor aklına ve başka biri ile daha az bir fiyat karşılığında anlaşıyor. Yeni patronu da ona makine verecek ve onların daha az bir fiyat ile onlara bindallı siparişi veriyor. Barış da bu arada Nihal meselesini kökten çözmek için oğlu Savaş’ı da alıp bir yerlere gidiyor.

Bizim Hikaye

Çiçek’in eski kocası ise Hikmet’i yaralamıştı ve saklanmıştı Çiçek ise bu meseleyi kökten çözeceğine and içiyor. Eski kocası ile bir evde buluşuyor ikisi de ellerine bıçak almış ve birbirlerine tehdit etmektedirler. Çiçek telefonu çalınca açıyor ve Vasfi Amca diye bağırıyor. Hemen Cemil ve diğer polisler Filiz ve Tülay’lar koşup geliyor. Çiçek’in eski kocası Çiçek’i rehin alıyor derken Cemil bir hamle ile Çiçek’i kurtarıyor. Fikri Elibol ise Özel Sipahi Hastanesine gitti ve kendine yine zengin bir kadın bulurum evlenirim diye etrafı yokladı. Sonra birini buldu ve onunla ilgilenirken tıpkı onun gibi zengin ve yaşlı koca bulmak için hasteneye gelen bir başka kadın ile tanışıyor ve onunla beraber sinsi planlar yapma kararı alıyor.

Barış ve Filiz aşkı

Deniz ise Rahmet’in diğer öğrenciler ile muhatap olmasını kıskanıyor. Rahmet ona etrafımdaki dişi sinekleri mi kovmaya başladın diyor. O da diyor ki “Rahmet sende o halde etrafına dişi sinekleri yaklaştırma” Derin ise ablası Deniz ile Rahmet’in bir daha bir araya gelmesini istemiyor  ve ablası eğer bir  daha Rahmet ile beraber olursa ablasının kardeşini kaybedeceğini söylüyor. Bu arada Filiz Elibol’un evine bir sürü polis geliyor.  Nihal Barış oğlunu alıp sakladı diye çok öfkelendi. Filiz’in evini arattı oğlunu arıyor.  Evde olmadığını görünce hepsini toplayıp sorgu için karakola götürdü.

İlgiliBizim Hikaye Haberleri