Bizim Hikaye Deniz Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 14:42
0

[kirmizitext]Bizim Hikaye[/kirmizitext] yeni sezona yeni karakterlerle start verdi. Deniz karakteri de güzelliği ve performansı ile göz doldurdu. Deniz kimdir? Gerçek adı ne?

Rahmet üniversitede hizmetli olarak çalışmaktadır. Çalıştığı okulda Deniz karakteri ise Rahmet’i elde edemediği için onu kıskanmakta ve hep kötü davranmaktadır. Deniz aynı zamanda Rahmet’e aşık olan Derin’in ablasıdır. Derin karakteri sezonun ilk bölümünde Rahmet’i oldukça kızdırmıştır.

Rahmet okulda çöp toplarken kızların ona olan ilgisinden rahatsız olan Deniz hemen Rahmet’in yanına gitmiş ve onu rezil etmek için elinden geleni yapmıştır. Tabi Rahmet de altta kalmaz ve Deniz’i kucağına aldığı gibi çöp konteynerına atar.

[kirmizitext]Bizim Hikaye Derin Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi Yaşı <<<tıkla[/kirmizitext]

Deniz, güzel ve hoş bir kızdır. Oyunculuğu da göz dolduran Deniz’in gerçek adı nedir? Deniz karakterinin gerçek adı Melisa Döngel’dir. Melisa 1 Ocak 1999 doğumludur. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Hilal Saral Atölyesi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi de almıştır.

Daha Önce Arka Sokaklar, Hangimiz Sevmedik ve Elif dizilerinde rol alan güzel oyuncu, Aydın Kurtoğlu’nun Yak isimli şarkı klibinde de oynamıştır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile göz dolduran güzel oyuncu Melisa Döngel şuan da Öznur Kula Menajerlik ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.