Bizim Hikaye Çiçek Kimdir, Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 14:44
0

Bizim hikaye dizisine bu sezon dahil olan karakterlerden biri de Çiçek’tir .Filiz hapise düştüğünde hapiste bir arkadaşı olmuştu, o da Çiçek idi .Çiçek upuzun saçlarıyla doğal güzelliği ile göze çarpıyor. FOX TV’de her hafta perşembe günü saat sekizde Bizim Hikaye dizisi yayınlanıyor izleyen herkese keyifli seyirler dileriz.

Biz Bizim Hikaye dizisinin kadrosuna yeni dahil olan Çiçek’e perspektifimizi çevirelim.Çiçek kimdir, Çiçek karakterine can veren oyuncu kimdir? Nerelidir,yaşı kaçtır, daha önce nerelerde oynadı,boyu nedir, kilosu nedir, sevgilisi var mıdır, evli midir, bekar mıdır, çocukları var mıdır? bu tarz soruların hepsine bu yazımızda cevap vermeye çalışacağız umarız ki Çiçek karakterini iyi analiz edebiliriz.

Çiçek dizide Adanalı bir kızdır zorla verildiği adam tarafından her gün şiddete maruz kalmış kayınpederi, kaynanası, kocasını kardeşleri tarafından her gün şiddete maruz kalmış ve en sonunda da kocasının yaptıklarına dayanamayıp kocasını bıçaklamış daha sonra hapse düşmüştür ve hapiste Filiz ile tanışmıştır hapisten çıktıktan sonra gidecek hiçbir yeri olmadığını söylemiştir Filiz’e,  Filiz de gelip bizde kalabileceğini durumunu düzelttikten sonra da ayrı bir evi tutabileceğini söylemiştir ona.  Çiçek Filiz’i de yüreklendirip  bir atölye açmıştır beraber o atölye ile evin geçimini sağlamaktadırlar ve o küçücük evde o kalabalık nüfusun içine bir de Çiçek eklenmiştir . Ayrıca mahallenin polisi Cemil ise yani Filiz’in eski  kocası ise Çiçek’ten hoşlanmaktadır Çiçek de ondan hoşlanmaktadır, bakalım bu serüven aşkla yoğrulacak mı, bu aşk evlilikle taşlanacak mıdır? hep beraber izleyip göreceğiz.

Çiçek karakterine hayat veren oyuncu Sahra Şaş’tır .Sahra Şaş 15 Aralık 1994 yılında dünyaya gelmiştir yani yaşı  şu anda 24’tür sevgilisinin olmadığı biliniyor, oyunculuk eğitimi almıştır. Çoban Yıldızı’nda gördük bizler onu, göz rengi kahverengidir ,boyu bir 65 santim, kilosu 54’tür.İstanbul doğumludur.Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok ve Adını Kalbime Yazdım, Martı, Kadın  ve Tatar Ramazan gibi Yayın ve yapımlarda rol almış bir oyuncudur. Bakalım bu güzel ve genç oyuncuyu daha hangi dizilerde göreceğiz, hangi filmlerde göreceğiz? Şimdilik hakkında bu kadar bilgi sahibi olduğumuz oyuncuya başarılar dileriz