Bizim Hikaye Barış Ölecek Mi? Burak Deniz Diziden Ayrılıyor Mu? 12 Nisan


Güncelleme: 12 Nisan 2018 : 16:51
0

Bizim Hikaye 12 nisan 29. bölümde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Yanında Barış’ın da olduğu Hülya’nın kullandığı araba üst geçit üzerinden aşağı doğru uçar. Kimsenin kurtulma şansı olmadığı kazanın sonucunda izleyenler olarak Bizim Hikaye Barış ölecek mi? Bizim Hikaye Burak Deniz diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt aradık.

Filiz’le ayrıldıkları dönemde Hülya ile kısa bir birliktelik yaşayan Barış bunun bir hata olduğunu söyleyip Hülya’dan ayrılmıştı. Hülya başlangıçta Barış’a saygı duyup arkadaş kalmayı kabul etmişti. Fakat Barış’a hala deliler gibi aşık olan Hülya, durumu içten içe kabullenememişti. Son bölümde Barış’ın tekrar Filiz’le birlikte olmak istediğini öğrenen Hülya çılgına döner. Ve Burak’ı aracına alarak hareket ederler fakat Hülya Barış’a içinde biriktirdiği tüm kini kusmaya başlar. Ve aracı kontrolsüz bir şekilde kullanarak kaza yapmaya çalışır. Kontrolden çıkan araç dik bir şekilde üst geçitten aşağı çakılır.

Feci kazada Hülya ve Barış kurtulabilecek mi? Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz diziden ayrılacak mı? Barış’ın kazadan ufak tefek sıyrıklarla kurtulacağını düşünüyoruz. Fakat Hülya hayatını kaybedebilir.

Diğer taraftan Barış Ömer’in tekinsiz birini anlamış ve bunu Filiz’e ispatlamak için son aşamaya gelmiştir. Filiz’in onu affetmesi için her şeyi yapmaya hazır olan Barış’ın kaza geçirmesi aslında Filiz ve Barış arasındaki bütün buzları eritecek. Bizim Hikaye dizisi kimi zaman eğlendiren kimi zaman hüzünlendiren  senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Bizim Hikaye Burak Deniz Kim? 20 Ekim 1989 İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Sanat Tarihi Bölümünden mezundur. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Kolej Günlüğü adlı diziyle başlamıştır. Ardından 2013 yılında başrollerinde Begüm Birgören, Mustafa Avkıran, Gürkan Uygun ve Berk Hakman’ın paylaştığı Kaçak dizisinde rol almıştır.

2014 yılında konuk oyuncu olarak Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı gençlik dizisi Medcezir kadrosunda yer almıştır. Sonrasında 2015 yılında Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı Gecenin Kraliçesi’nde rol almıştır. En son Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel’le birlikte oynamıştır.