Bizim Hikaye 49. Bölüm Özeti, 29 Kasım 2018


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 09:40
0

Fox Tv’nin en sevilen yapımlarından birisi olan bizim hikaye isimli dizi her hafta perşembe günü saat 20 .00 ‘da yayınlanıyor. 29 Kasım 2018 Perşembe günü saat sekizde bizim hikayenin 49 bölümü yayınlandı. Peki neler oldu Özet adındaki bu yazıyı hep beraber okuyalım keyifli okumalar dileriz.

Barış’ın oğlu ölümcül hastalığını yendikten sonra Barış Filiz’in yanına gitti ve Filiz’e oğlunun hastalığı için ayrıca senin de hapisten çıkabilmen için Nihal bir çözüm bulmuştu ve bu yüzden onunla evlenme şartı ile seni hapisten çıkardı .Oğlumda şu anda iyileştiğine göre benim Nihal ile evli kalmamın hiçbir anlamı yok dedi .Zaten Filiz de Barış sevdiği için duygularına hakim olamadı ve tekrar geri barıştılar onların barışmasına tüm çevre karşı çıkmaya çalıştı. Çünkü Filiz’in tekrar üzüleceğini ve tekrar ortada kalacağını düşündüler. O yüzden Filiz’in kardeşlerinden onay zar zor çıktı ancak Filiz’in Barış ile barışmasından sonra Barış’ın eski karısı Nihal elindeki tüm kozları kullanmaya başladı ve Avukat Selim ile birlikte ortak hareket etmeye başladılar Savcı ve avukatın işbirliğinden sonra bakalım daha başlarına neler gelecek? Filiz’in atölyesinin soyulmasının sebebi babası Fikri çıktı babası Fikri arabasının vergi borçlarını ödeyebilmek için Filiz’in atölyesinden bindallıkları çalmıştı.

Bindallıkları teslim edilmeyen Filiz’in patronu tarafından  Filiz’e tazminat davası açtı  bankadan aldığı borcunu ödeyemediği için oradan da bir tazminat davası daha açıldı. Fikri’nin iki çocuğu olan Fikret ve Kiraz okulda çocuklarla kavga edince müdür Filiz’i çağırdı ve çocuklara bir hafta uzaklaştırma cezası verdi . Rahmet okulda bölüm başkanın asistanı olduğu için sürekli artık okulda görünecek Deniz rahmeti çok seviyor ancak duygularına hakim olamıyor Rahmet de Deniz’i seviyor ancak artık ayrıldıkları için barışmaları pek mümkün görünmüyor .Çünkü Deniz’in kardeşi Derin ablası Deniz ile eski sevgilisi Rahmet’in barışmasını istemiyor. Beklenmeyen bir başka gelişme ise Çiçek’in kocası çıkıp geldi ve kocası  Filiz’in yanından Çiçek’i alıp götürmek istedi.

O sırada bir arbede yaşandı ve Çiçek’in eski kocası arbede sırasında Hikmet’i  bıçakladı. Peki Hikmet öldü mü ,Hikmet yaşayacak mı? 50.bölümde neler olacak çok merak ediyoruz .Her hafta perşembe günü saat sekizde FOX TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisini sakın kaçırmayın. İyi seyirler dileriz.