Bizim Hikaye 49. Bölüm Özeti 29 Kasım 2018 Perşembe Neler Olacak?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 17:04
0

Fox tv’de hafta içi her perşembe saat 20.00’da yayınlanan Bizim Hikaye dizisi yine eğlenceli dakikalara sebep olacak. Acaba Barış ve Filiz artık mutlu olabilecek mi, Avukat Selim ne yapacak,ya Barış’ın karısı herşeyi bırakacak mı, Tülay ve Tufan artık barıştı mı,Rahmet Deniz ile kesin ayrıldı mı? Fikri ve gelini arabayı satıp parayı aldı mı, Filiz’in sahibi olduğu atölyede  kim hırsızlık yaptı? Gibi bir çok soru kaldı 48.bölümden akıllarda. Tüm bu soruların cevabı yazının devamında. Okuyun dilerseniz.

Evet atölyenin hırsızlığını yapanlar belli oldu. Elbiseleri çalıp satan Fikri ve gelininden başkası değil. Bu ortaya çıkıyor Fikri tam herşeyi açıklamaya çalışacakken bir şok ile karşılaşıyor. Barış ve Filiz artık birbirlerinden ayrı gayrı kalamayacaklarını anlıyor. Filiz’in evinin önünde Barış ile Filiz öpüşürken Filiz’in sözlüsü avukat Selim ile Barış’ın savcı karısı onları basıyor. Itisme ve çekişmeden sonra Barış artık çocuğunun iyileştiğini ve bu evliliği artık sürdürmeyeceğini söylüyor karısına Selim ise bu yaşanan olaylara çok üzülüyor.

Okulun bölüm başkanı Rahmet’i misafir öğrenci olarak kaydedeceklerini ifade ediyor. Bölüm başkanı Rahmet’i kendine asistan olarak alıyor. Maaş da alacağını söylüyor ve Rahmet senden bir bilim insanı yaratacağız diyor. Rahmet bunu tabiki kabul ediyor. Rahmet bir yazılı için sınıfa girip kağıtları dağıtacağı sırada Deniz ile göz göze geliyor. Deniz ise boş kağıt  verip çıkacağı sırada Rahmet onu durduruyor. Ilk yarım saat kimsenin çıkamayacağını söylüyor. Ancak asi kız Deniz Rahmet’i dinlemden çantasını alıp sert bir şekilde çıkıp gidiyor sınıftan. Rahmet asistan masasında otururken Deniz gelip elini masaya vuruyor ve seni bıraktım diye  benden intikam almaya  çalışıyorsan diye devam edecek iken Rahmet Deniz’in sözünü kesiyor ve sen çok yanlış anlamışsın Deniz Hanım iki gün sen ile takıldık diye senden intikam alacak halim yok eğlendik bitti  diyor.

Deniz buna çok şaşırıyor. Bu sözler onun zoruna gidiyor. Deniz ise Rahmet’teki bu değişimi Rahmet savaş istiyor olarak algılıyor. Derin de Rahmet onu değil de ablası Deniz’i seçmekle hata ettiğini anlasın istiyor. Ayrıca Nihal Barış’tan ayrılmamak için elinden geleni yapıyor.

Bakalım daha neler olacak. Izleyip göreceğiz. 20.00’da perşembe günü Bizim Hikaye dizisini izleyeceklere şimdiden keyifli seyirler dileriz.