Bizim Hikaye 48. Bölüm Özeti Neler Oldu?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 02:08
0

Bizim Hikaye 48.bölümü  ile  22 Kasım 2018 Perşembe Günü yeni bölümü  ile yayımlandı . Peki yeni bölümler de neler oldu?

Derin ve Deniz yüzleşti. Derin Rahmet’e aşık mısın Deniz? Diye sordu. Deniz ise, ben böyle bir hata yapar mıyım, hayır aşık  değilim, beni affedecek misin, nasıl  affedeceksen söyle onu yapayım dedi. Derin ise, madem senin için her şeyden ve herkesten önemliyim o halde Rahmet’ten vazgeç ayrıl  ondan dedi. Deniz biraz  düşündü  tamam  vazgeçerim kendime yeni  bir eğlence  bulurum  dedi. Barış  sağlık ocağını kapatılmaktan kurtardı, o binayı satın aldı  ve Selim ile yüzleşti. Filiz  de oradaydı. O da Selim’in zorbalık yaparak sağlık  ocağını  kapatmaya çalıştığını  öğrendi  ve çok sinirlendi.

Fikri ise Piraye Hanım’ın kızı anısına açtığı  kliniğe  baskın  yaptı  eski kayınvalidesine tehditler savurdu  daha sonra ise orada bulunan zengin  cemiyet kadınları ile ahbap oldu, onları da etkiledi cazibesi ile. Eski kaynanası Fikri  bir daha onu rahatsız  etmesin diye 500.bin tl’lik arabayı ona verdi Fikri arabayı üzerine geçirmek  için 5.bin tl arama yarışına  girdi. Kızının atölyesini gelini ile soydu.

Barış’ın oğlu Savaş ile Filiz ‘in küçük kardeşi Ismet çok iyi anlaştı. Barış da oğlu hasta olduğu için oğlunu kıramadı ve tabiki Filiz’i de görmek için çocuğunu alıp  Filiz’in evine gitti çocuklar oynadı  ve Barış bu aileyi ne çok özlediğini söyledi ve düşündü, Filiz’in gözleri doldu. Tülay kocasını  kıskanmaya başladı  ve onu boşama kararını yanlış  buldu.

Rahmet Deniz  onu terk etti diye çok üzüldü. Filiz ve Barış dışarıya  çıkıp  biraz  hava alınca Filiz böyle olmuyor, görüşmeye devam ettikçe  ben yapamıyorum böyle, en doğrusu  görüşmememiz dedi. Barış ise haklısın, buna hakkım yok, dedi. Filiz  bir daha görüşmeyelim  beni  önemsiyorsan hayatımdan çık  dedi. O  da tamam  bende sağlık ocağından  çıkacağım daha fazla rahatsız  etmem seni dedi. Sonra aniden bir sessizlik oldu . Barış  Filiz’e ben sessizliğe  dayanamam dedi ikisi de sımsıkı sarıldı birbirine ,Barış  ben sensiz olamam dedi. Sonra öpüşmeye başladı. Filiz Barış senin bir ailen var dedi  yapmayalım dedi. Artık  oğlum  iyileşti ve seninle olmam için  bir engelim yok oğlumun annesi seni  hapisten çıkarsın diyr onunla evlendim dedi. Onlar öpüşürken Selim ve Barış’ın karısı  geldi  onları kapıda gördü. Avukat ile Barış  birbiri ile itişti. O anda atölyenin soyulduğunu duydular.