Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Kim? Oynadığı Diziler Neler (Uğur Güneş)


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:07
0

Atv ekranlarının sevilen dizileri arasına kısa sürede girmeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisi cast çalışmaları büyük bir titizlikle yapıldı oyuncu kadrosu da uzun arayışlar sonunda belli olmuştu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yılmaz kim? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Yılmaz karakterine hayat veren oyuncu ile ilgili bilgiler merak edilince sizler için bir araştırma yaptık.

Bir Zamanlar Çukuova dizisi erkek başrol oyuncusu ve Kadın başrol oyuncuları için bir sürü oyuncu ile konuşulmuş olsa da anlaşma sağlamakta oldukça zorlanılmış sonunda Vahide Perçin, Murat Ünalmış,Hilal Altınbilek ve son olarak  İsimsizler dizisinde rol alan Uğur Güneş ile anlaşmaya varılmıştı.


[mavitext]Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Kim? Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler <<< Tıklayınız[/mavitext]


İsimsizler Dizinde Kaymakam Fatih rolü ile büyük kitlelere kendini sevdiren oyuncu Uğur Güneş Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yılmaz karakterine hayat verecek ve Züleyha ile büyük bir aşk yaşayacak. ve bu aşk tüm herkesin diline dolaşacak. Züleyha ile aşkı kıskanılacak kadar güzel olunca sıkıntılar da peşini bırakmayacak.


[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Demir Kim? Gerçek Adı Oynadığı Dizler Sevgilisi hakkındaki Bilgiler <<< Tıklayınız[/kirmizitext]