Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Çalan Şarkı! Dilek Taşı Kim Söylüyor?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 19:30
0

ATV ekranlarının fenomen dizilerinden biri haline gelmeye başlayan, başladığı günden bugüne de büyük bir izleyici kitlesi edinen ve reyting grafiklerini de hızla tırmanan dizi Bir Zamanlar Çukurova 12.bölümüyle de yine çok konuşulacak.

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölümde Neler Olacak? Özeti!

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir’e bir kez daha yeniliyor. Züleyha’ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor! Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor. Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz’ın, bir tarafı Züleyha’yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek? Saniye’nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova’yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 12.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Tims&B Production’un yapımcılığını, Faruk Teber’in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Vahide Perçin gibi isimlerin paylaştığı dizinin 12.bölümünde çalan ve seyirci tarafından beğeni toplayan şarkı eski bir şarkı ve söyleyen kişinin ismi Gülden Karaböcek. Şarkının adı ise “Dilek Taşı”. Nostalji rüzgarlarının estiği bölümde çalan şarkımızın dilerseniz sözlerine ve şarkının orijinaline bakalım.

DİLEK TAŞI

Gözümde canlanır koskoca mazi
Sevdiğim nerede ben neredeyim
Suçumuz neydiki ayrıldık böyle
Kaybolmuş benliğim, ben ne haldeyim

Efkarım birikti sığmaz içime

Bin sitem etsemde azdır kadere
Gülmeyi unutan yaşlı gözlere
Mutluluktan bir haber ver dilektaşı

Bir hayal tufanı eser başımda
Hangi yana baksam durur karşımda
Artık tüm umutlar yabancı bana
Onu aramaktan ben ne haldeyim

Son bölümde heyecan fırtınası kopmaya devam edecek ancak yeni bölüm öncesi biz 12.bölüm 3.fragmanında çalan şarkıyı da hatırlayalım.. HABERİMİZDE.

Bir Zamanlar Çukurova 12.Bölüm Fragmanda Çalan Şarkı?