Bir Zamanlar Çukurova Nihan Kim? Gerçek Adı Ne Hangi Dizide Oynadı


Güncelleme: 4 Kasım 2018 : 09:40
0

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizine yeni giren karakterler de ilgi odağı olurken en son Kerem Alışık’la dizinin izlenme oranları bir hayli arttı. Şimdi ise bir karakter diziye dahil oluyor. Nihan kimdir.

Bir Zamanlar Çukurova Nihan kim, gerçek adı nedir, oynadığı diziler neler gibi sorular izleyicinin cevap aradığı soruların başında geliyor.

Murat Ünalmış Vahide Perçin başrollerinde yer aldığı bir zamanlar Çukurova dizisini Nihan karakteri ile Ebru Aytemur katıldı. Ebru Aytemur Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ebru, Nihan karakterine Hayat verdi. Ebru Aytemur kimdir, nereli, oynadığı diziler nelerdir?

Ebru Aytemur 1991 yılında doğmuştur. Aslı İslamoğlu ajansına bağlı olarak kariyerine devam eden Ebru Aytemur birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır.ilk olarak Ekip 1 dizisinde Elif karakterini canlandırmış ve hemen sonrasında ise beyaz yalan isimli dizide Ebru karakterini Can vermiştir. İstanbullu olan Ebru Aytemur Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Oyuncular merak sardı için kendisini bu alanda geliştirmiş e Başkent İletişim bilimleri Akademisi nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi almıştır.

İlk adını duyurduğu dizi Ekip 1 dizisiydi. Bu dizide başrol oynayan Ebru Aytemur daha sonra birçok diziden teklif aldı. üniversiteden sonra insan kaynakları bölümünde çalışmış Ancak bu meslekte mutlu olmamıştır. İki abisi olan oyuncumuzun abilerinden birisi Mimar Diğeri ise Mühendistir. kendisinin de doktor ya da mühendis olacağını düşünen Ailesi dinle ve hayal kırıklığına uğramış oyuncumuz ilgi duyduğu oyunculuk mesleğini seçmiştir.

Voleybol oynamayı yüzmeyi ve dans etmeyi seven Ebru Aytemur Craft atölyede oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncumuz 167 santimetre boyunda ve 52 kilogram civarındadır.