Bir Zamanlar Çukurova Fekeli’nin Gençliğini Kim Canlandırıyor?


Güncelleme: 13 Kasım 2018 : 22:02
0

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova TIMS&B production imzası ile perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Reytinglerdeki başarısı ile kendisini kanıtlamış olan diziye yeni karakterler de dahil olmaya devam ediyor. Fekeli karakterinin gençliği Önümüzdeki bölümlerde ekranlara gelecek. Peki Fekeli’nin gençliğini canlandıran, Kerem Alışık’ın gençliğini kim canlandırıyor?

Bir bir zamanlar Çukurova dizisinde belki de Türk dizi dünyasında yaşanmış nadir olaylardan birisi ekranlara gelecek. Bir oyuncunun gençliğimi kendi oğlu canlandıracak. bir zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık, oğlum Sadri Alışık ile beraber oynayacak. Fekeli karakterinin gençliğini Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık canlandıracak.

Fekeli karakteri, dizide Demir Yaman’ın babasına öldürmüştü. Dizinin önümüzdeki bölümlerinde geçmişteki bu sahneler ekranlara gelecek. Fekelinin Adnan Yaman’ı öldürdüğü bir sahne seyirci ile buluşacak. Bu sahnede Fekeli karakterini Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık canlandıracak. peki Sadri Alışık kimdir? Oyunculuğu ile göz dolduran genç oyuncu hakkındaki detaylar şimdi sizlerle.

Sadri Alışık dedesinin ismini taşıyan Sadri Alışık akademide 2 yıllık oyunculuk eğitimi almıştır. Bu oyunculuk eğitimin ardından New York’ta oyunculukla ilgili birçok çalışmaya katılmış ve akabinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde sinema ve televizyon bölümü üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. Genç Sadri Alışık’ın ilk oyunculuk deneyimi keşke hiç büyümeseydik isimli diziyle olmuştur. Bu dizide Hulusi Jr karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştır. Genç oyuncunun performansını dediğimiz gibi göz doldurdu. Peki bir zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde neler yaşanmıştı, kısaca hatırlayalım.