Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Yılmaz Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:01
2

Perşembe günleri ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova sezonun en beğenilen dizileri arasına girmeyi başardı. Bomba gibi bir kadro ile seyircilerinin önüne çıkan Bir Zamanlar Çukurova da bu hafta Yılmaz idam sehbasına götürülüyor.

Fragmanlarda asılan Yılmaz’ın diziden bu kadar erken ayrılması söz konusu değil. Adam öldürme ile suçlanan Yılmaz, ilerleyen bölümler de nefsi müdafaa sebebiyle hapisten çıkıp Züleyha’ya tekrar kavuşacak . Ancak Yılmaz’ın artık düşmanı 1 değil 2 olacak. Büyük hanım da Yılmaz’ı artık barındırmayacaklardır.

Hapisten çıktığında Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenen Yılmaz, Züleyha konusunda büyük hayal kırıklığına uğraya bilir. Çünkü Züleyhanın hamile olduğunu Yılmaz öğrenmemişti. Bebeği Demir Bey’den sanan Yılmaz Züleyha’nın kendine ihanet ettiğini düşünüp bu durumu öğrenene kadar Züleyhanın karşısına çıkmak istemeyecektir.

Büyük hanımın Züleyha’ya, Oğlum ile evlenirsen Yılmaz’ı kurtarırım dediğini 3. Bölümde hep birlikte izlemiştik. Züleyha bu teklifi Yılmaz’a olan sevgisinden dolayı kabul etmişti. Ancak karnında Yılmaz’ın bebeğini taşıdığı için kafası çok karışık olan Züleyha intihara kalkışıyor. Yeni bölümünde Züleyha suya atladıktan sonra, büyük hanım Züleyha’yı sudan kurtaracak ve düğün yapılacak.

Büyük hanım, Demir Bey Züleyha ile evlendikten sonra , Yılmaz ve Züleyha’nın sırrını Demir Bey’e söyleyecektir. Çünkü Yılmaz hapisten çıktığında tekrar konağa gelecek ve ortalığı karıştırmak isteyecektir. Demir beyin bu sırrı öğrenmesiyle, Yılmazın konakta kalması imkansızlaşacaktır. Züleyha da bu durumdan sonra Yılmaz ile kaçma planları kuracaktır. Ama o konaktan kaçmak çok zor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilerleyen haftalarda daha da karmaşık bir hal alacaktır. Seyircide çok fazla merak uyandıran bu dizi Reyting rekorlarında da üst sıralarda yer almaya devam edecek. Sizlerin de fikirlerinizi ve yorumlarınızı haberimizin altındaki yorumlar kısmına bekliyoruz. İyi seyirler dileriz.

2 YORUMLAR

  1. Güzel dizi senoryoyu burazda cocuklara.zarar vermiycek sekikde ayarlarsak ailece bakariz İnsaAlah

Comments are closed.