Bir Zamanlar Çukurova Bebeği Kim Kaçırdı? Züleyha’nın Bebeği Nerede?


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 14:37
0

Demir Yaman’ın bebeği Adnan, Haminne tarafında dışarı çıkartılmış ancak daha sonra kaybolmuştur. Dışarda tek başına bebek arabasında kalan Adnan bebek, yüzü gözükmeyen birisi tarafından kaçıırlır. Bebeği kim kaçırdı? Bebek nerede?

Çiftlikteki herkes bebeği aramış ancak bebek bulunamamıştır. Herkes çiftliği delik deşik eder ama bulunamaz. Müslümden şüphelenilse de onun gün boyu tarlada olduğu ortaya çıkar. Bebeke nerededir, bebeği gerçekten Yılmaz mı kaçırdı diye hem dizi oyuncuları hemde ekran başındaki izleyiciler merak etmektedir.

Diğer şüpheleri üzerine çeken kişi ise Zülayhanın abisidir.Peki bebeği kaçıran kişi  Züleyha’nın abisi Veli midir?  Heyecen dolu bölümde Yılmaz yine vicdan adamı olduğu için dayanamaış ve bebeğin kaybolduğunu duyar duymaz bebeği bulmak için kolları sıvamıştır.

Tabi bu arada Hu ları ziyarete gitmiş ve orada Nezireden bebeğin kaybolduğunu ve kimin bebeği alabilecek olduğunu öğrenmiştir. Evet Bebeği kaçıtan Müslüme çok benzeyen Fevzi’dir. Fevzi eşi geçmişte bebeğini kaybetmiştir. O zamanlardan beri bebem de bebem deyip ortalarda gezermiş. Fevzi ise sahipsiz sandığı Adnan bebeği eşi Ayşe’nin gönlü olsun diye Ayşe’ye getirmiştir. Yılmaz bu bilgiyi öğrenir öğrenmez Fevzi’ye gider be bebeği almıştır.

Bebeği görür görmez içi isınmış ve aklında insanın düşmanının bebeğini nasıl sever diye soru işaretleri oluşmuştur. Bebeği kucağına alıp onu doğru gözleri yaşlı annesine teslim etmek ister ve yola koyulur. Peki direk götürüp verecek midir? Tabi ki hayır bebeği konağa yakın bir yere bırakıp bir kaç el ateş ettikten sonra oradan ayrılır. Zaten tetikte olan konaktakiler kısa süre içinde çocuğu bulurlar ve gözü yaşlı annenin gözyaşları dinmiş olur.