Bir Zamanlar Çukurova 8 Kasım Neler Olacak? Özet Fragman ve Ipuçları


Güncelleme: 2 Kasım 2018 : 09:43
0

Bir zamanlar Çukurova Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yılmaz’ın hulardan kaçarak gelinin evinde kalması ve günler sonra iyileşmesi demirin ayağının kayacağını dalaletti. Ve sonunda beklenen oldu. Yılmaz demiri buldu ve samanlıkta elleri bağlı şekilde onu ateşe verdi.,

Tabii bu arada izleyicilerin Demir ölecek mi soruları cevapsız kalmadı. Peki 1 kasım da ekranlara gelen bir zamanlar Çukurova dizisi 8 Kasım özeti ve fragmanı haberimizin devamında.

Bir zamanlar Çukurova dizisi Demiri Züleyhası, Hünkar hanımı ve Fekelisi, Gülteni, Gaffuru, Yılmaz’ı ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. 2018’in yeni sezon dizileri arasında bulunan Bir Zamanlar Çukurova her bölümüyle reytinglerde ilk sirada yer alması bir sonraki bolumunu merakla bekleyen izleyici kitlesi ile karşılık buldu.Bir Zamanlar Çukurova 8 Kasım Neler Olacak? Özet Fragman ve İpuçları neler?

Demir ve Yılmaz arasında ipler gerilmekle kalmıyor. Yılmaz Demi’i alevler içinde bırakıyor. Onun öncesinde Demirin Yılmaza çektirdikleri hatta Yılmaz için ırgatlara çileler çektiriyor. Hu ları futursuzca yakıyor.Gözü kararmış Demir’i gören annesi tüm yaptıklarından pişman oluyor. Bir Zamanlar Çukurove 9.bölüm özeti fragmanı ve ipuçları ulaşmak için dizihaberci.comu takip etmeye devam edin

Yılmaz ise bu arada Fekeli ile bir araya geliyor ve Fekeli yaralı olan Yılmazı ileştirmekle kalmıyor tüm hizmeti ayaklarının altına seriyor. Artık oğlumsun yaşama sebebeimsin diyor.Ben altın kafesi değil özgürlüğümü istiyorum diyen Züleyha bu bölümde Yılmazı öğrenemesede önümüzdeki bölümde Bir Zamanlar Çukurova 8 Kasım da öğreneceğini düşünüyoruz.

Haminne ise son dakika Adnanı gezdirmeye çıkarmış ve aklı başından gidince çocuğu bırakıp oradan ayrılmıştır. Bu arada bebeği ise alan bulan tabiki Yılmaz olacaktır. Züleyha ve Demir’e bir akıl göz dağı vermek korkutmak canını yakmak için en güzel plan budur. Adnan şimdi Yılmazın elindedir. Peki Yılmaz Demir’in zannettiği fakat kendi çocuğu olan Adnan’a ne yapmayı düşünür? Sizce yeni bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 9. Bölüm Fragmanı