Bir Zamanlar Çukurova 8. Bölüm Fragmanı, 1 Kasım Perşembe Özeti


Güncelleme: 26 Ekim 2018 : 14:11
0

Bir zamanlar Çukurova dizisi heyecan dolu bir bölümle geride kaldı. Bir zamanlar Çukurova 8 bölüm fragmanı yayınlandı mı, bir kasa Perşembe günü neler olacak. işte heyecanla beklenen bir zamanlar Çukurova 8 bölüm fragmanı ve özeti.

25 Ekim perşembe günü ekranlara gelen 7 bölümü ile bir zamanlar Çukurova da heyecan dolu olaylar yaşandı. Yılmaz Bir önceki bölümde çiftliğe gelmiş ve demirle kavga etmişti. kavga arasında Gaffur yetişmiş ve Demir ile beraber Yılmaz’ı traktörün arkasına bağlayıp Bir Tarlada sürüklemişlerdi. Yılmaz işkenceden geçmiş ve son anda kaçarak Kendini kurtarmaya çalışmıştır. Demir ise arkadan Yılmaz ateş etmiş ve onu sırtından vurmuştur.

Yaralı bir şekilde nehre düşen Yılmaz’ı Nurten kurtarmış ve onu hulara götürmüştür. Hunlarda Sebahattin tarafından tedavi edilen Yılmaz yavaş yavaş kendine gelmektedir. Çiftlikte bu gelişmeler olurken Fekeli çukurova’ya gelmiş eski defterleri kapatmak istemektedir. Demir Yaman ile yüzleşmeye canatan fekeli Yılmaz aramaktadır.

Bu arada evlenmek üzere olan Nurten Yılmaz görmüş nişanı atmıştır. Abisinden dayak yiyen Nurten en sonunda dayanamamış ve her şeyi gördüğünü abisini yüzüne haykırmıştır. Yılmaz hemen Demir’e gider ve her şeyi söyler. Yılmaz’ın kurtulduğunu ve hularda saklandığını söyleyen Gaffur ve Demir hemen hulara giderler.

Hularda Yılmaz’ı arayan demir deliye dönmüştür. Sağına soluna bağıran Demir hemen Yılmaz’ın bulunmasını ister. Yılmaz çadırın içindedir. Acaba gerçekten çadırın içinde midir? Son anda çadırdan kaçırılan Yılmaz, Fekeli tarafından oradan kaçırılmıştır. Çetin, Yılmaz’ı oradan çıkartmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 8. Bölüm Fragmanı