Bir Zamanlar Çukurova 7. Bölüm Fragmanı(25 Ekim), Fekeli ve Yılmaz’dan İlk Hamle!


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 23:36
0

Atv ekranlarında yine heyecan dorukta. Yılmaz ve Fekeli, Yamanlara balyoz gibi inecek. Demir ise giderek köşeye sıkışacaktır. Bir Zamanlar Çukurova 7.bölüm fragmanı ve özeti yazının devamında.

Bir Zamanlar Çukurova’da 6. Bölümde ilginç olaylar yaşandı. Saniye dilinin kurbanı oldu ve Züleyha’nın arkasından konuştu. Bu konuşma ona pahalıya patladı. Saniye hırsının kurbanı oldu. Aynı duruma Fadik’te düşmüştü ama o özür dileyerek kendini kurtardı. Ancak Saniye inat etti. Gaffur ise onun inadından dönmeyeceğini anladı ve onu kapı dışarı etti.

Saniye daha fazla dayanamadı ve isteksiz de olsa Züleyha’dan özür dilerdi. Tüm bu olanları Şermin ise gizli bir şekilde izledi. Şermin, yamanlardan alacağı intikamda yanına bir de yardımcı bulmuştu. Saniye ve Şermin beraber ittifak edip Yamanlardan intikam alacaklardır. Bu da bizden siz değerli takipçilerimize bir tüyomuz olsun. 😉

Diğer taraftan Demir, Yılmaz’ın yaşadığını öğrenmiştir. Demir bu sefer işini şansa bırakmayacak Yılmaz’ı hapiste öldürtecektir. Demir çiftliği büyültmek ve Çukurova’nın en büyüğü olmaya devam etmek için ticari bir hamle yapar. Çocukluk arkadaşı ile Kombin Sığır Fabrikası açmaya karar verirler. Bu Demir için sona giden yolun başlangıcıdır. (Bu da 2.tüyomuz olsun 😉 Demir bu hamle ile sonunu hazırlamıştır. En yakın arkadaşım dediği kişiden en büyük darbeyi yiyecektir.

Yılmaz genel af kapsamında dışarı çıkacaktır. Demir ise o dışarı çıkmadan onun işini bitirmenin peşindedir. Bir adam göndersene beceremez. Bu sefer işi kendisi bitirmek için İstanbul’a gider. Bu arada Yılmaz ve Fekeli tanışır, kaynaşır ve arkadaş olurlar.

Diğer taraftan Saniye ve Şermin kötü bir plan yaparlar. Şermin kurabiye yapar ve akşam oturmaya konağa gider. Şermin ve Saniye bir yılanı Züleyha’nın yatağının altına koyarlar. Züleyha sabah kalktığında yılanı görür ve bir anda koşmaya başlar. Merdivenlerden inerken dengesini kaybeder ve merdivenlerden düşer.

Bir Zamanlar Çukurova 7. Bölüm Fragmanı