Bir Zamanlar Çukurova 4. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Fragman Özet ve İpuçları


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
0

Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Hilal Altınbilek (Züleyha),Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin),  Selin Genç (Gülten) gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 27 Eylül Perşembe 3. bölümü geride bırakınca yeni bölümde neler olacağı izleyicilerin merak ettiği konular arasına girdi. Bir Zamanlar Çukurova 4.Bölüm Fragmanı 4 Ekim Fragman Özet ve İpuçları neler?

Züleyha ve Yılmaz aşkıyla yanıp tutuşurken aradaki aşkın kuvveti izleyiciyi ilk üç bölümde ekrana kilitlemeyi başardı. İstanbul’da dillere destan olan aşklarına zarar gelecek diye kendilerini ucu bucağı belli olmayan Adananın Çukurova ilcesine atan ve Yamanların çiftliğinde kendine sıcak bir çorba karşılığı yer bulan çiftin hikayesi.

Yılmaz daha ne kadar kaçabilecekti ki? Hem arkasında yakın arkadaşım diye sığındığı fakat baş düşmanı olan Gaffur varken. Jandarma da işin içine girince artık Yılmaz’ın başka bir çaresi kalmamıştır. Yamanların çiftliğinde Züleyha için yanmaya hazır başka biri de varken Yılmaz’ın hazin sonu kuşkusuz çabuk gelecektir.

Evet bu bölümde karar zamanı Hünkar’dadır. Her şeyin nasıl olduğunu bilen Hünkar verdiği kararla seyircinin de nefesini kesmeyi başardı. Züleyha ise tüm çaresizliği ile sığınacak liman ararken şefkat dolu kollara kendini salabilecek mi? Yılmaz kendini bekleyen zorluklara karşı koyabilecek mi?

Züleyha ile Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur ve Saniye’yi oldukça sevindirirken Gülten’i ise yerle bir ediyor. Gizli gizli Züleyha’nın abisi olarak bildiği Yılmaz’a gizli gizli aşık olan Gülten her şeyin açığa çıkmasıyla yerle bir olmuştur. Diğer gizli aşk ise Demir tarafındadır. Demir Züleyha’ya çoktan abayı yakmış Züleyha’nın başına gelen durumdan faydalanmaya çalışacak mı?

Hünkar, Züleyha’yı Yılmaz ile bir nevi tehdit etmiştir. Züleyha ise Yılmaz’ın sağ kalmasına karşılık Demir ile evlenmeyi kabul etmiştir. Peki daha sonra ne olacak? Yılmaz hapisten erken mi çıkacak? Züleyha, çocuğunu Yılmazsız mı büyütecek? Züleyha’yı çiftlikte ne tür zorluklar bekliyor?

Züleyha karnında bebeği ile ortada kalmışken yapacağı fedakarlık Demir ve Hünkar’ı sevince boğarken Yılmaz bu duruma nasıl tepki gösterecek? Sizce Züleyha’nın kararı doğru mu? Hünkar oğlunun kısır olmadığını millete duyurmak için Züleyha ve bebeğini kullanması ne kadar doğru olacak?