Bir Zamanlar Çukurova 11 Ekim Neler Olacak? 5.Bölüm Fragmani


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:01
0

Bir Zamanlar Çukurova sezona en iddialı başlayan dizilerin başında geliyor. Adana da geçmişte yaşanan olayları anlatan dizide, başrol oyuncuları; Demir,Yılmaz ve Züleyha. Züleyha, Yılmaz’ın kör kütük aşık olduğu ve onun için adam öldürüp kaçırdığı kız. Yılmaz, Züleyha’yı alıp Adana’ya kaçar. Adana’da Demir Bey’in çiftliğine sığınırlar.

Sırlarını paylaşmamak için Yılmaz, Züleyha’dan kız kardeşim diyerek bahseder. Konakta işlerin karışması ile birlikte Yılmaz, Jandarma tarafından alınır ve hapse atılır. Hapse atılmadan önce Züleyha, Yılmaz’dan hamile kalır. Demir Beyin kısır olduğunu düşünen Büyük Hanım, bu durumu fırsat bilir ve Züleyha ile Demir Bey’i evlendirmek ister. Demir Bey de zaten Züleyha’ya aşık olmuştur. Düğünleri yapılır. Züleyha ve Demir Bey muhteşem bir düğün ile evlenir. Hapiste olan Yılmaz’ ın bu olaylardan haberi yoktur.

Bir Zamanlad Çukurova da 11 Ekim Perşembe Günü Özeti? Bir Zamanlar Çukurova’da Haftaya Neler Olacak? Bir Zamanlar Çukurova 11 Ekim Neler Olacak? 5.Bölüm Fragmani .Düğünden sonra konakta da Züleyha’nın hamile olduğu anlaşılır. Ancak herkes, Züleyha’nın Demir Beyden hamile kaldığını düşünür.

Önümizde ki hafta da Yılmaz’ın bu olaylardan haberi olacaktır. Hapishaneye giren bir karakter, Yılmaz’a bu olayları anlatacak ve olaylar iyice karışacaktır. Bu seçenek olmaz ise eğer, Züleyha’nın abisi, büyük hanımı tehdit ederek para isteyecektir. Büyük Hanımı sıkıştıran Züleyha’nın abisi, Hapishane de bulunan Yılmaz’ı bu durumdan haberdar edebilir.

Bir daha ki bölümü 11 Ekim Perşembe günü olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyenleri sabırsızlıkla bekletiyor.Bizi takip ettiğiniz için teşekkürlerinizi sunarız.