Bir Litre Gözyaşı Mahir Öldü mü? Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 20:49
0
Bir Litre Gözyaşı Mahir Ölüyor mu?

Kanal D ekranlarının Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizisi Bir Litre Gözyaşı’nda sular durulmuyor. Medyapım ve MF Yapım ortak yapımcılığında yayınlanan, başrollerini Miray Daner, Sanem Çelik, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin ve Mehmet Aykaç gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizinin 11.bölümünde heyecan iyiden iyiye artacak.

Bir Litre Gözyaşı 11.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Geçtiğimiz bölümün sonunda Cihan ve Mahir arabayla ilerlerken bir kaza yaparlar ve o kaza sonrası Cihan hafif yaralı şekilde kurtulurken, Mahir ise kazadan sonra uyanamaz. Cihan yardım arayışlarına girerken bir yandan ailesine bir yandan da Mahir’in ailesine her şeyi anlatır. Peki Mahir kurtulabilecek mi? İşte bu soruların cevabı Pazar akşamı Kanal D’de olacak.

İşte yayınlanan son bölüm fragmanı. 11.bölüm ilk fragmanı sonrası seyirci Mahir’in ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. Siz fragmanı izlerken biz de cevabı sizler için paylaşalım.

Bir Litre Gözyaşı Mahir Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 11.bölüm tanıtımı yayınlandı. Akıllardaki soru çok sevilen karakter Mahir’in ölüp ölmeyeceği oldu. Sizler için araştırdık ve sorunuzu yanıtlıyoruz. HAYIR Mahir ölmüyor ancak hastanede yoğun bakıma alınacak ve iyileşip çıkacak korkmayın diyoruz o yüzden. Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı heyecan dolu yepyeni bölümüyle Pazar akşamı Kanal D’de.