Bir Litre Gözyaşı Cihan’ın Kardeşi Elif Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 13:27
0

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinin genç oyuncuları dikkat çekmeye devam ediyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Cihan karakterinin kız kardeşi Elif karakterine kim hayat veriyor? Bir Litre Gözyaşı Elif kimdir? Bir Litre Gözyaşı Cihan’ın kardeşi Elif kimdir? Bir Litre Gözyaşı Elif kaç yaşında? Bir Litre Gözyaşı Elif’in gerçek adı ne? Bir Litre Gözyaşı Elif hangi dizilerde oynadı? Helin Kandemir kaç yaşında? Helin Kandemir’in boyu kaç? Helin Kandemir’in kilosu ne? Helin Kandemir hangi dizilerde oynadı?

BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI

Kanal D’nin iddialı dizilerinden Bir Litre Gözyaşı pazar akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yapımcılığını Med Yapım’ın gerçekleştirdiği Bir Litre Gözyaşı dizisinin başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin gibi önemli isimler yer almakta.

ELİF’İN GERÇEK ADI NE?

Bir Litre Gözyaşı dizisinde dikkat çeken oyunculardan biri de Cihan’ın kardeşi Elif karakteri. Bir Litre Gözyaşı dizisinde Elif karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Helin Kandemir.

HELİN KANDEMİR KİMDİR?

Helin Kandemir 2004 yılı İstanbul doğumludur. Helin Kandemir 1.53 boyunda ve 40 kg ağırlığındadır.

İlk oyunculuk deneyimini Ötesiz İnsanlar ile yaşanan Kandemir çeşitli reklam filmlerinde de rol almıştır. Helin Kandemir’in rol aldığı diğer yapımlar ise Bitmeyen Hikaye, Okulumuza Doğru, Kollama Koruyucu ve İsimsizler olmuştur.

14 yaşında rol aldığı dizilerle adından başarıyla söz ettirmeyi başaran Helin Kandemir’in adını önümüzdeki yıllarda daha çok duyacağız.

BİR LİTRE GÖZYAŞI ELİF KİMDİR?

15 yaşındaki Elif Yürekli, Cihan’ın kız kardeşidir. Elif Yürekli, Cihan kadar yetenekli ya da başarılı değildir. Yürekli ailesinin en yüksek sesli, en kendini göstermeye çalışan ve en huysuz ferdi olan Elif Yürekli, her fırsatta sorumluluklarından kaçan biridir. Elif Yürekli, hayatın tadını çıkarmaya odaklı yaşayan bir kızdır. Cin gibi zeki olan Elif Yürekli için okul, dersler önemli değildir. Elif Yürekli, zekasını işine gelecek alanlarda kullanmayı tercih etmektedir.