Beren Saat’in Yeni Dizisine Aşk-ı Memnu’dan Sürpriz Oyuncu!


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 17:32
0

Ünlü oyuncu Beren Saat‘in Netflix için çekeceği yeni dizi şimdiden çok konuşuluyor.

Dizinin detayları ile ilgili her gün yeni bir bilgi gelmeye devam ediyor. Şimdi de yeni dizisinde Beren Saat’e hangi oyuncuların eşlik edeceği konuşulmaya başlandı.

Beren Saat’in yeni dizisi ne? Beren Saat Netflix dizisinin adı ne? Beren Saat’in partneri kim olacak? Beren Saat’in dizisi ne zaman yayınlanacak? Beren Saat’in Netflix dizisi ne zaman başlayacak? Beren Saat’in yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Son gelen haberlere göre Netflix‘in yeni dizisinde Beren Saat’e Selçuk Yöntem‘in eşlik edeceği iddia edildi.

Beren Saat ile Selçuk Yöntem fenomen dizi Aşk-ı Memnu‘da birlikte rol almışlardı.

NETFLIX’İN İKİNCİ TÜRKİYE PROJESİ

Netflix Türkiye için yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ve 14 Aralık’ta Netflix izleyicileri ile buluşacak Hakan: Muhafız dizinini ardından ikinci dizi sürprizi gelmişti.

Netflix’in Türkiye’de ikinci projesi olacak dizinin başrolünde Beren Saat’in yer alacağı geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.

Şimdi de yeni dizisinde Beren Saat’e eşlik edecek isimler belli olmaya başladı.

AŞK-I MEMNU EFSANESİNİ YARATMIŞLARDI

Yeni Netflix dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Beren Saat’e usta aktör Selçuk Yöntem’in eşlik edeceği iddiası kulislerde dolaşmaya başladı.

Bilindiği gibi ikili Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol almış ve o dönem çok konuşulan isimlerden olmuşlardı. 2008 yılında yayınlanmaya başlayıp 2010 yılında final yapan efsane dizide Beren Saat Bihter Yöreoğlu, Selçuk Yöntem ise Adnan Ziyagil karakterine hayat vermişti.

DİZİNİN KONUSU NE?

Beren Saat’in dünyaca ünlü dijital dizi izleme platformu Netflix için çekeceği dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Dizinin Hakan: Muhafız gibi fantastik tarzda olması bekleniyor.

Daha önce çıkan haberlerde Beren Saat’in yeni dizisindeki partnerinin Mehmet Günsur olacağı iddia edilmişti ancak bu haber henüz doğrulanmadı.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Üniversitede okuduğu sırada başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları adlı T.V. programından olumlu cevap aldı. Programa katılan saat, yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var ve 2005 yılında Aşka Sürgün adlı dizilerde rol aldı; fakat onu gerçek anlamda ünlü yapan yapım Hatırla Sevgili oldu. 2008-2010 yılları arasında Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı.

2010 yılında Gecenin Kanatları filminde rol aldı ve Oyuncak Hikâyesi 3 filminde Barbie karakterini seslendirdi. 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı dizide Engin Akyürek ile beraber başrolü paylaştı. 2012 yılında Gergedan Mevsimi filminde Monica Bellucci ile birlikte rol aldı.

Beren Saat, 2013 yılında Amerikan dizisi Revenge’in Türkiye uyarlaması olan İntikam dizisinde Nejat İşler ile başrol oynadı. Aynı zamanda, 2013 yılının yazında Hint filmi Black’in uyarlaması olan Benim Dünyam filminin başrolünde Uğur Yücel ile rol aldı. 29 Temmuz 2014 tarihinde şarkıcı Kenan Doğulu evlendi.