Benim Tatlı Yalanım Suna Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 18:35
0

Yaz dizileri arasında yerini alan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterini canlandıracak oyuncu kim?

Star tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrollerinde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu yer alıyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu kimdir?

Aslı Bekiroğlu kim? Aslı Bekiroğlu kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu evli mi? Aslı Bekiroğlu burcu ne? Aslı Bekiroğlu dizileri neler? Aslı Bekiroğlu erkek arkadaşı kim? Aslı bekiroğlu sevgilisi kim?

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 24 yaşındaki genç oyuncu 1,62 boyunda ve akrep burcu.

İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme Bölümünde eğitimine devam etmektedir.

İnternet Videoları İle Ünlendi

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti.

‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu, Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Son olarak Jet Sosyete dizisinde rol aldı.

Benim Tatlı Yalanım Suna

Suna (Aslı Bekiroğlu) akıllı, çocuk ruhlu, inaçtı ve lafını hiç sakınmayan babası ve kardeşleriyle yaşayan hayat dolu bir kızdır.

Annesini küçük yaşta kaybetmiş olan çocukların her şeyleri babalarıdır. Turizm Otelcilik okuyan Suna, bir otelin roof barında çalışmaktadır. Evlenmek, aile kurmak, çocuk büyütmek onun hayalleri arasında değildir. Ancak birbirinden tamamen farklı hayat süren bu ikilinin yolları beklenmedik bir şekilde kesişir.

Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı ve bir o kadar da zor bir oyunun içinde bulurlar

Benim Tatlı Yalanım Oyuncu Kadrosu

Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrollerinde romantik komedi dizilerinin aranılan ismi Furkan Palalı ve son olarak Jet Sosyete dizisinde rol alan Aslı Bekiroğlu yer alıyor. İkiliye çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer eşlik edecek.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alacak diğer isimler ise Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu.

Benim Tatlı Yalanım

İşte yaz ekranında boy gösterecek dizilerden bir diğeri de Benim Tatlı Yalanım. Star tv ekranlarında yayınlanması beklenen Benim Tatlı Yalanım dizisi O3 Medya prodüksiyonluğunda hayata geçiriliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin ve Cihan Vural birlikte oturmakta.