Beni Bırakma Sıla Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu Ve Kısaca Hayatı


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 04:29
1

Atv ekranlarının yeni gözdesi Beni Bırakma yayın hayatına başlamak için geri sayımda. Dizide usta oyuncuların yanı sıra, ekran tecrübesini ilk kez Beni Bırakma dizisiyle yaşayacak olan isimlerde yer alıyor. Bu isimlerden bir tanesi de dizide Sıla karakterine hayat veren Sude Doğar. Sude Doğar güzelliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da ilgi odağı olmayı başardı. Beni Bırakma Sıla kim? Beni Bırakma dizisi Sıla karakterinin gerçek adı nedir? Beni Bırakma Sıla karakteri daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi sorular diziseverler tarafından oldukça merak edildi. İşte Beni Bırakma Sıla kimdir sorusunun yanıtı.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


8 ocak pazartesi ekran serüvenine başlayacak olan Beni Bırakma, aşkın, entrikanın ve sırlarla gizlenmiş hayatların karmaşık ve bir o kadarda sürükleyici hikayelerini konu alıyor. Yepyeni uzun bir maceranın ilk bölümü heyecanla beklenirken dizideki her bir karakter ayrı ayrı merak konusu oldu. Beni Bırakma Sıla kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.

Beni Bırakma Sıla kimdir sorusunun yanıtına gelmeden önce dizi hakkında kısa bir bilgi verelim. Sayar ailesi değerlerine bağlı geleneksel ve bir o kadar da varlıklı bir ailedir. Otoriter, namuslu ve çalışkan bir aile babası olan Cengiz’in  Emre ve Tarık isminde iki de oğlu vardır. Arzu ise evin annesidir. Arzu, geçmişinden gelen sırların ortaya çıkmasıyla sınanacaktır. Beni Bırakma dizisinde Sıla karakteri Tarık’ın aşık olduğu fakat kavuşmalarının imkansız olduğu kızdır.

Beni Bırakma Sıla Kimdir? Sude Doğar 

Beni Bırakma dizisi Sıla karakterine hayat veren genç oyuncu ODTÜ Matematik bölümünde eğitim almaktadır. Ekranlarda yeni yeni boy gösteren oyuncu hakkında detaylı bilgilere ulaşır ulaşmaz haberimizde yer vereceğiz.


Beni Bırakma Tarık Kim Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Sizler Beni Bırakma dizisi Sıla hakkında neler düşünüyorsunuz? Beni Bırakma dizisi Sıla karakterine hayat veren Sude Doğar’ın oyunculuğunu nasıl buldunuz? Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=kZ2EGXX9pvY

 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.