Beni Bırakma Esin Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 03:55
1

8 ocak pazartesi ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanan son zamanların en çok konuşulan dizisi Beni Bırakma sezona iddialı bir giriş yapacak. Dizi, zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle geniş izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Her bir karakter izleyenlerin büyük ilgisini çekerken Beni Bırakma Esin kim sorusu da en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Beni Bırakma Esin kim, gerçek adı, yaşı, boyu ve hayatı hakkında tüm merak edilenler…


Beni Bırakma Dizisinde Çalan Şarkılar Ve Türküler


Günlük dizi formatında ekrana gelecek olan Beni Bırakma, dram, aşk, hüzün ve entrikalarla dolu hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Tanıtım fragmanıyla bile büyük yankı uyandıran dizi ekrana gelmek için gün sayıyor. Genç ve amatör oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımda her bir karakter özenle seçildi. Dizide dikkat çeken karakterlerden bir tanesi de Esin rolüyle izlediğimiz Keiko Belir Yarar. Beni Bırakma Esin kim sorusunu sizler için yanıtladık.

Beni Bırakma Esin Kim? Keiko Belir Yarar

Japonya’nın Tokyo kentinde dünyaya gelen oyuncu 40 yaşındadır. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatları bölümünde tamamlamıştır. Sayısız tiyatro oyununda rol almıştır. Limon Ağacı Şöhret, İyi Uçuşlar ve  Beni Affet dizilerinde rol almıştır. Aynı zamanda Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Keiko Belir Yarar’a yeni projesi Beni Bırakma dizisinde başarılar dileriz.

 

 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.