Beni Bırakma 76. Bölüm Özeti 23 Nisan


Güncelleme: 21 Nisan 2018 : 00:36
0

Beni Bırakma 76. bölüm 23 nisan pazartesi ekrana gelecek. Öncesinde Beni Bırakma 76. bölümle ilgili bir kaç tüyo ve tahminde bulunalım. Beni Bırakma 76. bölüm özeti açıklanır açıklanmaz haberimize eklenecektir.

Beni Bırakma 76. Bölüm Özeti

Beni Bırakma 76. bölümde Zeynep ve Emre arasındaki buzların tamamen eridiğine şahit olacağız. Birbiri için atan iki kalp yaşanan onca şeyden sonra tekrar bir araya gelecektir. Fakat aralarındaki engeller bu sefer çok başkadır. Hülya Zeynep’in tekrar Emre ile görüşmesini kesinlikle istemez. Başlarına gelen onca belalının tek sorumlusu olarak Emre’yi görmektedir. Diğer taraftan Cengiz’de Zeynep’in escort olduğu iddialarını öğrendikten sonra kesinlikle Emre’nin Zeynep’le yan yana gelmesini istemez. Emre Cengiz’e karşı Zeynep’in haklı olduğunu ispatlamak için İstanbul’a Zeynep’le ilk tanıştıkları yere gider. Ve onlara rehberlik eden Pelin’i bulur. Pelin’in gerçekleri anlatması Zeynep’in tek çıkış yolu olacaktır.

Zeynep ise Bora’nın tüm mücadelesine rağmen onu affetmemekte diretir. Bora tüm yaşananların Sadık yüzünden olduğunu Zeynep’e söylese de onu ikna edemez. Zeynep artık Bora’yı hayatında görmek istemez. Bora her şeyi onu korumak için yaptıklarını defalarca anlatsa da bunun hiç bir faydası olmaz. Bora Zeynep’ten uzak kaldığı dönemde onun Emre ile yakınlaştığını, onunla yan yana olduğunu ve el ele olduğunu düşündükçe adeta delirir. Ve onları uzaklaştırmak için yine hain planların peşine düşer.

Esin cezasını çekecek derken yine kurtulmanın bir yolunu bulacak. Bu sefer Bora ile iş birliği yapmaya kadar işleri ilerleten Esin, Zeynep ve Emre’nin samimi fotoğraflarını Bora’ya gösterir. Bora bu görüntülerden sonra Esin’le iş birliği yapmaya sıcak bakar. olayların patlak verdiği andan itibaren Bora ve Esin’in mutlaka bir şer ittifakı kuracağını dile getirmiştik.

İki acımasız inanın birleşmesi Zeynep ve Emre’nin masum aşkını tekrar sekteye uğratacaktır. Bir tarafta Zeynep’e çocukluğundan beri takıntılı bir şekilde aşık olan psikopat Bora diğer tarafta kısa yoldan zengin olmanın hayalleriyle  kızını Emre’ye yamamaya çalışan Esin. Bu ikilinin yan yana gelince yapağı kötülükler tahmin bile edilemez. Zeynep ve Emre’yi daha çok zor günler bekliyor.

Tarık ve Sıla aşkının en büyük destekçisi Seher hala ise Sıla’nın köyüne gider ve Tarık’ın Sıla ile evlenirken tek amacının onu kurtarmak olduğunu öğrenir. Şimdilerde aldığımız tek güzel haber, Sıla ve Tarık’ın aşklarını dolu dizgin yaşıyor olması. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Sıla’nın öldüğünü sandığı zamanlarda bir gram bile üzülmeyen Meltem, onu gerçekten öldürmek için harekete geçecektir. Ve Seher Halanın Sıla’nın köyünde öğrendiği bir gerçek kafasını karıştıracak.

23 nisan pazartesi Beni Bırakma 76. bölüm özeti yine heyecan ve entrika dolu sahneleri izleyiciyle buluşturacak.

Sıla ve Tarık’ın evli olduklarını öğrenen Mehmet ise Sıla ile bu konuyu konuşmak üzere soluğu Sıla2nın yanında alır. Sıla ve Tarık’ın zorla evlendiklerini düşünen Mehmet’in işin aslını öğrenmesi çok uzun sürmeyecektir.

Beni Bırakma 76. bölüm özeti yine heyecanlı ve entrikalı sahneleri beraberinde getirecek.