Beni Bırakma 74. Bölüm Özeti 19 Nisan


Güncelleme: 18 Nisan 2018 : 03:39
0

Beni Bırakma 74. bölüm özeti en kısa zamanda sitemizde yer alacaktır. Beni Bırakma 74. bölüm tüyoları ve tahminlerimize haberimizin devamında.

Esin hala kendine bir çıkış yolu bulmak için çırpınmaktadır. Emre, Vedat’ın verdiği görüntüleri izlemek için bilgisayar başına geçtiğinde Esin ona engel olmak için elinden geleni yapar fakat artık her şey için çok geçtir. Esin sonunda hak ettiği cezayı çekecektir.

Bu zor günlerinde Zeynep’in en büyük destekçisi annesidir. Emre ve Zeynep arasındaki buzlar erimeye başlamıştır fakat Hülya kızının tekrar aynı sıkıntıları yaşamasını istemediği için onları birbirinden uzak tutmaya çalışacaktır.

Bora ise Zeynep’ten uzak kalmaya dayanamaz ve ona tekrar yaklaşmanın yollarını arar. Tarık Sıla’nın kaza haberini aldıktan sonra bir türlü kendine gelemez çünkü onun öldüğüne inanmamaktadır. Hastanede Sıla’nın şalını kendisine verdikten sonra dünyası başına yakılır. Fakat Tarık ölü yada diri her yerde Sıla’yı arar. Ve sonunda Sıla’nın yaşadığını öğrenir. Sıla’nın yaşadığını öğrenen Tarık aralarındaki bütün engellerin kalktığını düşünerek Sıla ile mutlu bir geleceğin hayalini kurar.

Sıla’nın yaşadığını hala öğrenemeyen Mehmet ise üzüntüsünü ve öfkesini nasıl atacağını şaşırır. Yaşadıklarının verdiği öfkeyle Meltem’den Sıla’ya bu zamana kadar yaşattıklarının hesabını sorar.

Zeynep ve Emre arasındaki tüm engellerin ortadan kalktığını düşünürken bu sefer de Hülya engeli çiftin karşısına çıktı. Hülya bu konuda kesinlikle çok haklı. En baştan Emre Zeynep’e inanmış olsaydı tüm bunların hiç biri yaşanmamış olacaktı. Zeynep ve Emre aşkı bir kez de Hülya engeliyle sınanacak.

Meltem ise Sıla ve Tarık’ın evli olduklarını öğrenmek üzeredir. Bu konuda Beni Bırakma 74. bölüm özeti açıklanmadan net bir şey söylemek istemiyoruz fakat Sıla ve Tarık’ın evli olduğunu öğrenen Meltem’i dizginlemek oldukça zor olacaktır.

Tarık’ın Sıla’nın öldüğüne inanmaması bir an olsun umudunu kaybetmemesi ona bir kez daha duyduğu aşkın göstergesi oldu. Fakat Sıla ve Tarık aşkında bu sefer öyle bir engel çıkacak ki aşılması neredeyse imkansız. Beni Bırakma 19 nisan 74. bölüm özetinden önce tahmin ve tüyoları sizlerle paylaştık. Sizlerde eklemek istediklerini yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Beni Bırakma 20 Nisan 75. Bölüm Özeti