Beni Bırakma 68. Bölüm Özeti 11 Nisan Neler Olacak?


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 03:15
1

Ekranların sevilen günlük dizisi Beni Bırakma 68. bölüm özeti ve tüyolarını sizlerle paylaşacağız. Esin foyası sonunda ortaya çıkıyor!

Beni Bırakma 68. Bölüm Özeti 11 Nisan Neler Olacak?

Dizinin neredeyse başından beri yaptığı tüm pislikleri bir şekilde kapatmayı başaran Esin için artık yolun sonu geldi. Esin kendini hapse attıracak görüntüleri Bora’nın elinden alabilmek için kaçarken Hülya ile karşılaşır. Ne Hülya ne de Arzu bu karşılaşmalardan hiç memnun değildir. Birbirlerine olan nefretleri ve kini gözlerinden okunmaktadır.

Öte taraftan Emre kamera kayıtlarını izlemek için hastaneye geldiğinde yangın alarmı çalar. Bunun Bora’nın bir oyunu olduğunu düşünen Emre Bora’ya hesap sormak için her yerde onu ararken ürpriz durumla karşı karşıya kalırlar. kimsenin tahmin edemeyeceği, her şeyi  Esin’in yaptığını kanıtlayacak bir delille karşılaşır. Esin için yolun sonu gelmiştir. Esin’in artık delilleri karartıp kurtulma gibi bir şansı kalmamıştır.

Emre’nin yokluğunda Zeynep’e refakat eden isim Arzu olur. Arzu, Zeynep’e Emre’nin yokluğunda refakat etmekteyken, Zeynep’in masum olduğuna artık inanır ve Zeynep’e kurulan komplonun ve bu   acımasız komploları kuran kişinin ise Esin olduğu gerçeğini Zeynep’ten dinler ve ona hak verir. Belki bunu anlaması çok geç olmuştur ama sonunda Zeynep’in masumluğuna inanmıştır.

Zeynep cephesinde her şey yoluna girdi derken Sıla cephesinde olaylar çıkmaza girecektir. Meltem, Sıla’yı, Tarık’tan uzak tutmak için elinden geleni yapsa da Sıla bir şekilde Meltem’den kurtulmayı başarır. Tarık’a ulaşmayı başaran Sıla; Tarık’a Meltem’e verdiği sözden dolayı uzak durduğunu açıklar. buraya kadar her şey güllük gülistanlıktır.

Zeynep’in masumluğu ortaya çıkmışken, Sıla tam Meltem’le aralarında ki sorunu çözdü derken Tarık Meltem’le ilgili öyle bir gerçeği öğrenir ki geri dönüşü olmayan bir yola girer. Tarık Sıla hakkında öyle bir gerçek öğrenecek ki mutluluğa giden yolda bütün gemileri gözü kapalı yakacak.

Beni Bırakma 68. Bölüm özeti ve tüyolarını sizlerle paylaştık.

Sizce Tarık’ın Sıla hakkında öğrendiği gerçek ne olabilir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Comments are closed.