Beni Bırakma 66. Bölüm Özeti 9 Nisan


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 01:00
0

Beni Bırakma dizisinde yine heyecan dolu bir haftayı geride bıraktık. Zeynep’in vurulması, Sıla ve Tarık’ın yaşadıkları, Hülya ve Vedat’ın karşılaşması ve Cansu’nun iyi olan tarafı seçmesi derken inişli çıkışlı bir hafta yaşandı. Resmi olarak açıklanmadı fakat geçen hafta yaşananlardan yola çıkarak Beni Bırakma 66. bölüm özeti ve tüyolarını haberimizde paylaşacağız.

Beni Bırakma 66. Bölüm Özeti

Zeynep’in ateş hattında kalması ve vurulmasıyla Emre ve Bora perişan olur. Emre Zeynep’i alır ve dağ evine getirir. Elindeki imkanlarla Zeynep’in vücudundan kurşunu çıkarmaya çalışmıştır. Bora ise Zeynep’in  vurulmasından sonra deliye döner. Emre’den onun yerini öğrenmek ister ama Emre onlara nerede olduklarını söylemez. Emre Zeynep kendine gelene kadar başında beklemiştir. Yaşadıklarının etkisiyle kabuslar gören Zeynep’e her an destek olmuştur.

Daha önce söylediğimiz gibi Zeynep; Vedat ve Hülya’nın kızıdır. Bu uzun süre ortaya çıkmayacak fakat Cansu ve Zeynep’in kardeş olduklarını öğrendik. Vedat ve Hülya yıllar önce büyük bir aşk yaşamıştır. Fakat Esin Vedat’ı kafeslemeyi kafaya koyunca bunları ayırmıştır. Hülya ve Vedat ayrıldıklarında Hülya Zeynep’e hamiledir ancak bunu kimseye söylememiştir. Kızını tek başına büyütmüştür. Şimdi yıllar sonra eski iki aşık tekrar karşı karşıya gelmiştir.

Sıla ve Tarık cephesinde ise durumlar iyice kötüye gitmektedir. Tarık, Sıla’nın Mehmet’in evinde kaldığını öğrenince büyük bir yıkım yaşamıştır. Sıla’da bunu fırsat bilerek Tarık’a yaklaşmaya ve destek olmaya çalışmıştır. Tarık büyük bir bunalım içerisinde nerede yanlış yaptığını düşünürken Sıla’da Tarık’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Tarık Sıla’ya bu kadar aşıkken ondan asla vazgeçmeyecektir. Sıla’yı karşısına alıp neden böyle davrandığını öğrenmek için çabalayacaktır.

Bora bundan sonra Zeynep’in görüntülerini hastane personeline kimin yaydığını bulmak için uğraşacaktır. Üstelik görüntüleri kimin yaydığını bulmak isteyen tek kişi Bora değildir. Cansu’da Zeynep adına gerçekten çok endişelenmiş ve görüntüleri kimin gönderdiğini merak etmektedir. Esin ise kendini iyice köşeye sıkışmış hisseder ve görüntüleri herkesten önce ele geçirmek için harekete geçer. Cansu’nun birden taraf değiştirmesi ve kalbindeki iyiliğin ortaya çıkması Zeynep ile kardeş olduklarını kanıtlıyor.

Beni Bırakma 66. bölüm özeti, tüyoları ve neler olacak konularını sizler için paylaştık. Sizlerde gelecek bölümlere ilişkin düşünce ve tahminlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.