Beni Bırakma 5 Nisan 64. Bölüm Özeti


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 04:13
3

Atv’nin ilgiyle takip edilen güzlük dizisi Beni Bırakma tüm heyecanıyla devam ediyor. Beni Bırakma 64. Bölüm Özeti ve 5 nisan neler olacak sorularının yanıtı haberimizin devamında.

Beni Bırakma 64. Bölüm Özeti 

Zeynep’in başına gelenlerden sonra Emre görüntüleri yayanın Bora, Bora ise Emre olduğunu düşünmektedir. İkisi de masumiyetlerini ispatlamak Zeynep’in gözünde aklanmak için canları pahasına bir kavgaya tutuşurlar. Emre Bora’nın haddini bildirmiştir. Fakat bu sırada onları izleyen Bora’nın adamı Sadık, Bora’nın zarar gördüğünü düşünerek silahını tek el ateşler.

Vurulan ne Bora ne de Emre’dir. Sadık’ın ateş ettiği silahla vurulan kişi hiç kimsenin beklemediği ve ummadığı bir kişidir. Büyük ihtimal vurulan kişi ikisinin de gözünden sakındığı Zeynep’tir. Zavallı Zeynep’in yaşadıklarıyla savaşı yetmezmiş gibi şimdi de hayat savaşı verecektir. Eğer vurulan tahmin ettiğimiz gibi Zeynep ise, Emre ve Bora büyük bir şok yaşayacak.  Zeynep’in vurulması ve yaralanması Emre-Zeynep-Bora üçgeninde dengeleri alt üst edecek.

Tarık ve Sıla cephesinde yine hiç bir ilerleme yoktur. Sıla’nın yurtta kalmadığını anlayan Tarık nerede olduğunu araştırır ve aklına Mehmet gelir. Tarık, Sıla’yı Mehmet’in evinde görünce çok sinirlenir ve kıskanır. Sonuçta Sıla Tarık’ın nikahlı karısıdır nasıl olurda başka bir adamın evinde kalabilir. Gördüğü manzara karşısında kendine hakim olamayan Tarık ve Mehmet arasında büyük bir kavga çıkar.

Tarık en sonunda zorla da olsa Sıla’yı, Mehmet’in evinden alıp götürür. Sıla, Sayar ailesini, Tarık’ın huzurunu ve Meltem’e verdiği sözü hatırlayarak yanlış yaptığını düşünür. Yaşananların vicdan yükünü taşıyamayan Sıla Bu yüzden Tarık’a artık özgür olmak istediğini, onu hayatında istemediğini ve hayatından çıkması gerektiğini söyler.

Sıla’dan duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Tarık derinden sarsılır. Sıla’nın böyle bir tepki vermeyeceğinden emindir. Bunun altında başka bir şeyin olduğunu düşünse de duydukları karşısında Sıla’ya çokta müdahale edemez. Pusuda bekleyen Meltem’e ise gün doğmuştur. Tarık’ın bu zayıf anından faydalanan Meltem onu bir an olsun yalnız bırakmaz.

Sıla ise Mehmet’e; Tarık’a aşık olduğunu itiraf eder. Sıla’ya aşkıyla yanıp tutuşan ve onun için her şeyi göze almaya hazır olan Mehmet duydukları karşısında derinden sarsılır.

Beni Bırakma 64. bölüm özetini sizlerle paylaştık. Her şeyin yoluna girmesini beklerken olayların daha da karışması dizide heyecanı artırsa da çoğu zaman bu kadarı da olmaz dedirtiyor. Özellikle Zeynep’in aklanmasını beklerken daha da çamura batması izleyenleri sıkmaya başladı.

Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. 

3 YORUMLAR

  1. Zeynep kendisine iftira atanın Esin olduğunu biliyor, Bora da bunu çok iyi biliyor hatta ses kaydı Bora’nın elinde. Ayrıca aynı fotoğrafı daha önce Esin, Arzu hanıma da göstermişti. Neden hâla hiç kimse Esin’den şüphelenmiyor.Hakikaten çok sıktı, iyice saçmaladılar, yakında final çekip bitirecekler.

  2. Zeynep kendisine iftira atanın Esin olduğunu biliyor, Bora da bunu çok iyi biliyor hatta ses kaydı Bora’nın elinde. Ayrıca aynı fotoğrafı daha önce Esin, Arzu hanıma da göstermişti. Neden hâla hiç kimse Esin’den şüphelenmiyor.Hakikaten çok sıktı, iyice saçmaladılar, yakında final çekip bitirecekler.

  3. Dizi battıkça batıyor şeytanı eşini durdurun artık bu güzelim dünya hepsi sinsi şeytanı kişiler icinmi iyice saçmaladı oldu dizi Zeynep in üzerine çok gidildi bu kadarina da pes yani

Comments are closed.