Beni Bırakma 41. Bölüm Özeti-5 Mart Pazartesi Neler Olacak?


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 19:26
4

Atv ekranlarının sevilen dizisi Beni Bırakma 40 bölümü geride bıraktı.9. haftaya giriş yapan dizi 5 Mart Pazartesi günü 41. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizide ilginç gelişmeler yaşanırken sıra dışı olaylar da beraberinde gelmeye başlıyor. Dizi ile ilgili beğenilerin yanı sıra eleştirilerde çok fazla. İsterseniz 41. Bölüm Özetine geçmeden dizi hakkında kısa anektotlar paylaşalım.

Dizi severler öncelikle hep dizide kötü karakaterlerin kazanmasından çok şikayetçi. Diğer yandan türk aile yapısına uygun olmayan sahnelerin varlığındna şikayetçi olan takipçilerimiz var. Yine başka bir takipçimiz dizide bazı dengesiz sahnelerin olduğunu söylüyor. Mesela bize gelen bir mesajı aynen paylaşılım. Bir takipçimiz şöyle yazmış;

Beni Bırakma 5 Mart Pazartesi 41. Bölüm Özeti

“Emre Bora’nın evine gidip Zeynep’i bulur sonrada yine aynı hikaye. Yani Esin Vedat’a dilekçeyi imzalattı. Bir başhekim dosyayı kontrol etmeden sekreterine vericek. Oda ayrı bir saçmalık. Ses kayıt cihazını çalışan danışmaya bırakıyor. Biri sorarsa verirsiniz diye ve hastane sahibi Emre’ye gidip sizin odanızdaki kayıt cihazını yaptırdık emanet kısmında diye söylemiyor. Başladığı günden beri takip ediyorum ama bugün artık sıktı iyice. Gelişme olur diye bekledim. Emre ve Zeynep konusunda anladım ki Cansu’nun entrikası ile Emre Zeynep’i Bora’nın evinde bulacak. Yine aynı gözle bakacak Zeynep’e. O yüzden strese gerek yok ve Meltem’in Sıla’ya yaptıkları aynı çirkinlikte. Dizi; Esin, Cansu ve Meltem’in entrikaları üzerine kurulmuş. Zeynep ve Sıla kesinlikle aklanmayacak bu gidişle.”

[kirmizitext]BENİ BIRAKMA BÖLÜM ÖZETLERİ için Tıkla[/kirmizitext]

Siz katılırsınız yada katılmazsınız. Dizide oyuncular, mekan seçimi ve müzikler iyi olabilir. Ancak dizide biraz da akılcı yazılmış senaryo da olmalı diyen fanlar da yok değil. Bakalım Beni Bırakma 41. Bölüm ve sonrasında yönetmen ve yapım şirketi bazı değişikliklere gider mi, hep beraber görecez.

Yine bir fan şöyle demiş; “Kötülerin bu kadar aptalca iyilerinde bu kadar aciz kaldigi bir dizi baydı iki gelin adayi iki kader iki kotu gelin ikisde birbirinden beter tek olumlu karakter tarik ve hala hele bir ogrencinin para olugruna bir kizi böyle kötü durumda birakmasi hic örnek bir davraniş değil” Sizler Dizi ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Beni Bırakma 41. Bölüm Özeti ve tüyoları en kısa zamanda haberimize eklenecektir.

Beni Bırakma 5 Mart 41. Bölüm Özeti

Cengiz bit atak gerçekleştirmiştir. Cengiz iplerin gerilmesine neden olacak bir adım atar. Zeynep’i gelini olarak herkese takdim eder. Bu hareket Cengiz ve Zeynep arasındaki gerilimi daha da artmasına neden olur.

Diğer taraftan Arzu yine rahat durmayacaktır. Zeynep’i Emre’nin yanında görmeye tahammül edemeyen Arzu, Zeynep’e karşı baskı oluşturur. Bu baskılar karşısında Zeynep de boş durmaz. Zeynep Arzu’nun hamlelerini boşa çıkaracak bir adım atar.

Bora cephesinde ise önemli bir gelişme yaşanmıştır. Bora hastaneye yeni bir ortak olarak giriş yapmıştır. Boranın yeni ortak olarak hastaneye girmesi tüm dengeleri aniden terse çevirir.

Meltem ise Tarık ve Sıla’yı bir arada görünce çılgına döner. Tarık ve Sıla’yı beraber gören Meltem deliye dönmüş ve bunun için atılacak adımları düşünmeye başlamıştır. Sıla’yı Tarık’tan uzaklaştırmak için çok kötü planların içine girer. Meltem Sıla için bir parti verecektir. Ve bu partide Sıla’ya çok kötü bir sürprizi vardır.

Beni Bırakma 41. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir.(Henüz Yayınlanmadı)

https://youtu.be/mI58gFrhvt8

4 YORUMLAR

  1. Insanlari salak yerine koyuyorsunuz bukadar yavas ilerleyen sacmalikka dolu surekli namusa hakaret boyle bir dizi bence yayindan kaldirilmali

  2. Bende bu dizinin bir izleyicisi ve 16 yaşında lise öğrencisi bir kız çocuğu annesi olarak şunları söylemek isterim ki bu dizinin bize anlatmak istediği nedir kızlarınızı okutmayın demek mi? Şehir dışına göndermeyin demek mi? Köyden gelen herkes kötü yola düşer demek mi?yoksa köyden gelenler salak demek mi?illaki ayağı bir pisliğe bulaşır demek mi?ne yapalım yani kızımızı okutmayalım mı? bu dizi güzel örnek mı peki?Nedir bu senaristlerin namus takıntısı? Gencecik iki idealist hayalleri olan biri tıp ve biri hukuk öğrencisi pırıl kızlar ve başka konu yokmuş gibi sadece ve sadece namus üzerinden yürüyen bir senaryo… Beyin yok mu ki o kadar senarist var ve sadece namus konusu işleniyor biride demiyor ki ya bu kadar tepki görüyoruz namus üzerinden yazmayalım konuyu başka şekilde devam ettirelim yok illa tertemiz kızların namusunu lekelemek tek dertleri… Kalemleri bi tek bunu yazabiliyor… Demiştim ya hani bir kızım var diye ve şehir dışında bi yeri kazanırsa göndermeyi düşünmüyorum ya böyle şeyler başına gelirse diye… Peki bunun vebalini taşıycaklar mı tabi ki hayır inatla aynı şey üzerinden yazmaya devam edecekler… Ve beyin sadece oraya odaklı yazacaklar…başka konuya odaklanamıyorlar çünki… Allah kahretsin ki bizim milletimizde bu saçmalığı izleyip reyting kazandırıp onları iyi bişey yazdığına ikna ediyor… Onlarda çok ahım şahım bişey yazıyomuş gibi aynı senaryo üzerinden devam ediyor…sonra da kendilerini büyük bişey sanmaya başlıyorlar…tamam günlük dizi ve uzaması gerekiyor peki bu sadece namus üzerinden mı olmalı… Çok kötü sinirliyim…biri meltem ve biri esin bu kadar kolay mı ya bi insanın namusuyla oynamak bu kadar kolaymı ya namusa iftira atmak… Kendime çok kızıyorum şu an nerden buldum bu diziyi nerden izlemeye başladım diye… Ne güzel tv izlemeyip kafamı dinliyordum nerden bulaştım lanet olsun? ya ???

Comments are closed.