Beni Bırakma 4-5 Ekim 124. ve 125. Bölüm Özeti ve Tüyoları


Güncelleme: 5 Ekim 2018 : 10:30
0

Başrollerinde Sude Doğar (Sıla), Emrah Akduman (Tarık Sayar), Esengül Aypek (Meltem), Özlem Önemli (Zeynep), Berkay Veli (Emre) ve Çağla Çukurova gibi isimlerin yer aldığı Beni Bırakma dizisi hız kesmeden devam ediyor. Beni Bırakma 124. ve 125. Bölüm özetlerini yazımızda bulabilirsiniz. (4-5 Ekim Perşembe Cuma)

Beni Bırakma dizisinde Zeynep ve Emre en sonunda birbirlerine kavuşmuşlardır. Ancak sorun Suriye’den çıkış yapmaya gelmiştir. Tabi son anda Bora’da Suriye’ye gelmiş ve Emre ve Zeynep’i bulmuştur. Tabi Bora’nın asıl amacı Zeynep’i Suriye’den çıkarmak Emre’yi ise orada bırakmaktır.

Zeynep ise Emre’yi de oradan çıkarmak istemektedir. Bora bunun farkındadır ve bir anlaşma teklif eder. Bora, Emre’yi de oradan kurtaracaktır ancak İstanbul’a döndüklerinde Zeynep Bora ile gelecektir.

Meltem de Sevda ile bir anlaşmaya varmıştır. Bu sayede Sevda tehlikesi az da olsa atlatılmış olur. Ancak Meltem işi kökten çözmek zorundadır.  Çünkü ok yaydan çıkmıştır. Meltem, Sıla’dan sonsuza kadar k.urtulmak için bir plan yapar.

Beni Bırakma 4 Ekim 124. Bölüm Özeti

124. Bölüm: Zeynep, Emre ve Bora birlikte Türkiye’dedir artık. Emre’yi, Hatay’da acil ameliyata almışlardır. Bora kıskançlığıyla Zeynep’in daha fazla Emre’nin etrafında dolaşmasına izin vermez. Zeynep, Emre yaşıyor onu kurtardım diye mutluyken Emre’nin ameliyatta ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Sıla, Meltem’in oyunu sebebiyle fazladan aldığı ilaçların etkisiyle kendisini kötü hissetmektedir ve herkesten gizli bu ilaçları bırakmaya karar verir.

Diğer taraftan Tarık kazalı arabasını almaya Rüstem ve Sıla’nın evine gelir. Meltem Tarık ve Sıla’nın buluşmasına engel olabilecek midir?

Beni Bırakma 4 Ekim 124. Bölüm Özeti

125.Bölüm: Emre kendisine gelmiş ve hayatını Cansu’nun kurtardığına inanmamaktadır. Emre’nin şüphelendiğini anlayan Bora, Zeynep’i hastaneden uzaklaştırmayı başarabilecek midir? Emre kendisini Zeynep’in kurtardığını öğrenmeye çok yakındır.

Sıla ve Ayten, Meltem’in Sıla’ya içirdiği ilaçların ne olduğunu öğrenmek için eczaneye giderler. Meltem tüm bunlardan habersiz, Sevda’yı sırrını saklaması için alışverişe çıkarmıştır. Ama Sevda uslu durmaz. Sıla’nın Tarık’la olan fotoğrafıyla Meltem’i tehdit ederken onları Tarık görür. Meltem’in artık Tarık’a verecek bir cevabı yoktur.