Beni Bırakma 27 Nisan 80. Bölüm Özeti


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 02:48
0

Beni Bırakma 80. bölüm özeti henüz  açıklanmadı. Biz konuyla ilgili tahmin ve tüyoları haberimizde paylaşacağız.

Beni Bırakma 80. Bölüm Özeti 27 Nisan neler olacak

Beni Bırakma dizisinde tam her şey yoluna giriyor derken Meltem, Esin ve Bora’nın komploları her şeyi alt üst etmeyi başarıyor. Dizinin son bölümünde Sıla ve Tarık, Sayar ailesinin engeliyle karşı karşıya geldi. Özellikle Seher hala Sıla’ya karşı oldukça tepkili. Onu sözlü bir kızın günahına girmekle suçluyor ve yaptıkları konusunda Meltem’e hak veriyor.

Zeynep ve Emre cephesinde olumlu gelişmeler var. Zeynep’in masumiyeti Emre sayesinde çözümlenme sürecine giriyor. Haftalardır beklediğimiz Zeynep’in aklandığı ve masumluğunu herkesin öğrendiği o günler Emre sayesinde gelecek. Bu sırada Emre’nin kendisinden uzak durmasıyla büyük bir boşluğa düşen Zeynep’in yanında Bora vardır. Bora’nın her saniyesi ve dakikası Zeynep’i düşünmekle geçerken onun bu duygusal boşluğunu en iyi şekilde kullanır.

Emre önce İstanbul’a her şeyin başladığı yere ve kişiye ulaşmıştır. Ardından Zeynep için kurulan komploda Esin’in tuttuğu Yeliz’i bulmuştur. Ve artık Zeynep’le engelsiz tertemiz bir hayatın eşiğindedir.

Hülya’nın ise düşman sayısı artmıştır. Artık hem Zeynep hem de annesi Hülya ile savaş verecektir. Çünkü Vedat gençlik aşkı Hülya’yı hala unutmamıştır. Her fırsatta onunla bir araya gelmeye çalışır. Bunun farkına varan Esin derhal harekete geçer. Kocasını kaybetmekten korkan Esin şimdi daha tehlikelidir. Diğer taraftan Arzu ve Cengiz arasında bağlar iyice kopma aşamasına gelmiştir. Arzu hem Cengiz’i kaybetmekten hemde büyük sırrının Esin tarafından ortaya çıkmasından çok korkar. Ve Zeynep’ten yardım ister.

Bora’nın iş birliği teklifini de kabul eden Esin yeni planlarını ve kötülüklerini bir bir uygulayacaktır. Sıla ve Tarık ise karşılarındaki bu büyük engeli aşmak için tekrar tekrar sınanacaklar. Meltem Seher haladan aldığı cesaretle Tarık ve Sıla üzerindeki planlarını daha sağlam adımlarla yapacaktır.

Beni Bırakma 80. Bölüm özeti ve tüyoları en kısa zamanda güncellenecektir.