Beni Bırakma 16 Mart 50. Bölüm Özeti


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 17:46
0

Beni Bırakma tüm heyecanı ve aksiyonuyla devam ediyor. Beni Bırakma 50. bölüm özeti henüz açıklanmadı fakat biz diziyle ilgili sağlam kaynaklardan aldığımız tüyoları ve tahminleri sizlerle paylaşacağız. Beni Bırakma 16 mart 50. bölüm özeti tüyoları ve yorumları…

Emre’nin Zeynep’in yanında olduğunu öğrenen Bora Zeynep’i bir şekilde evden uzaklaştırmış ve soluğu Emre’nin yanında almıştır. Emre ve Bora arasında gergin dakikalar yaşanırken Bora’nın Zeynep’e söylediği yalan da ortaya çıkmıştır. Bora Zeynep’in gözünde sarsılan imajını düzeltmek için uğraşacaktır.

Emre artık Zeynep’in masum olduğundan emindir. Ve bunu herkese ispat etmek için elinden geleni yapacaktır. Emre ve Zeynep’in arası tam düzelmek üzereyken Bora’nın Zeynep’e olan ilgisi Emre’yi çileden çıkarmıştır. Sinirden gözü dönen Emre soluğu Bora’nın evinde alır. Eve girdiğinde acı bir sürprizle karşılaşır. Bora’nın Emre için hazırladığı sürpriz Emre’yi oldukça zor durumda bırakmıştır. Zeynep ise Emre ve Bora arasında kalmaktan oldukça sıkılmıştır.

Beni Bırakma 16 Mart 50. Bölüm Özeti

 

Diğer taraftan Sıla yaşadığı zor günlerin etkisi altındayken yeni bir karar almak zorunda kalır. Tarık Sıla’ya olan aşkından emindir. Sıla’nın doğallığı ve samimiyeti başından beri Tarık’ı çok etkilemişti. Çevresinde bu kadar içten ve temiz kalpli kimse olmadığı için Sıla’nın havası onu kısa sürede etkisi altına almıştı. Fakat Meltem’in Sıla’ya yaşattıkları oldukça ağır geldi.

Meltem’in son hamlesi Tarık ve Sıla arasındaki dengeleri tamamen değiştirecektir. Meltem Sıla’yı karşısına alır ve Tarık’a olan aşkını anlatır. Tarık’sız bir hayat düşünemediğini onsuz yaşayamayacağını söyler. Meltem tüm savunmasız haliyle Sıla’ya adeta yalvarır. Sıla’nın en hassas yerinden yani vicdanından vurur. Meltem’in anlattıklarından etkilenen ve kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayacağını düşünen Sıla önemli bir karar alır. Sıla’nın aldığı bu karar büyük ihtimal Tarık’tan boşanmak ve hayatından çıkmak olacaktır. Beni Bırakma 50. bölüm özeti yine dolu dolu. 

Tarık tam da Meltem’i kafasından tamamen silmiş ve Sıla’ya yakınlaşmaya başlarken Sıla’nın aldığı karar Tarık’ı alt üst etmiştir. İkisi de birbirine bu kadar aşıkken umarız Tarık Sıla’nın aldığı karar saygı gösterip kenara çekilmez. Sıla için savaşır. Sıla’nın bu zor günlerinde en büyük destekçisi tabi ki Mehmet olacaktır.  Gazete haberini yapanın Meltem olduğunu öğrenen Seher Hala da artık Meltem’e karşı tepki almıştır. Meltem’in hem Tarık’a hemde ailesine kendini kabul ettirmesi gerekecektir.

Beni Bırakma 16 mart 50. bölüm özeti yine aksiyon heyecan ve entrika dolu sahnelerle dolu.

Öte yandan Arzu kimliği belirsiz kişiler tarafından gönderilen fotoğrafların Cengiz’in eline geçmesinden oldukça tedirgin olur ve bu kişilerin kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecektir. Arzu’nun geçmişten gelen bu sırrını bilen kişi kim? Sayar ailesi üzerinde her yönden sarılmış kara bulutlar dolaşmaktadır. Esin’in başı ise Bora ile büyük derttedir. Diri diri gömülmekten son anda kurtulan Esin ilerleyen bölümlerde Bora ile iş birliği yapacaktır. Ona Zeynep ve Emre’yi ayırma sözü verecektir. Zeynep ve Emre aşkı daha bir çok zorlukla sınanacaktır.

Beni Bırakma 16 Mart 50. bölüm özeti yine heyecan doku sahneleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Sizin dizinin son bölümünde yaşananlarla ilgili görüş ve düşünceleriniz nedir? Yorumlarınız bekliyoruz.