Beni Bırakma 12 Nisan 69. Bölüm Özeti


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 15:45
0

Beni Bırakma 69. bölüm özetiyle yine sizlerleyiz. Dizinin yeni bölümünde yine bomba olaylar, entrikalar ve heyecanlar izleyenleri bekliyor. İşte Beni Bırakma 12 nisan 69. bölüm özeti...

Beni Bırakma Yeni Bölüm Özeti

Emre ve Cansu olay günü Esin’in düşürdüğü çanta amblemini bulur ve o çantanın markasından hangi mağazada satıldığını öğrenirler. Cansu ve Emre mağazaya giderek çantanın satıldığı müşteri kayıtlarından gerçek suçlu olan Esin’i bulmaya çok yaklaşmışlardır. Öte yandan Bora kayıtları Esin’in elinden almayı sonunda başarmıştır. Bora, Esin’i hiç çıkmamak üzere hapse göndermeye kararlıdır ama öncesinde Zeynep’e de kayıtları göstermek için dağ evine gitmeye karar verir. Esin ise kendini açığa vermemeye kararlıdır.  Kayıtları Bora’dan geri alabilmek için beklenmedik bir hamle yapacaktır. Zeynep’i kaçırmayı kafasına koyan Zeynep hemen harekete geçer.

Esin, Bora’ya ve Arzu’ya rağmen Zeynep’i bir şekilde kaçırmayı başarmış ve dengeleri alt üst edecek bir bomba daha patlatmıştır. Emre’nin de dağ evine gelmesiyle işler iyice çıkmaza girecektir. Bora ve Emre, Zeynep’in Esin tarafından kaçırıldığından habersiz birbirlerini suçlamaya devam ederler. Esin’in, Zeynep hakkında kötü ve tehlikeli planları vardır. Öte taraftan Hülya ise Zeynep’in başına gelenleri Vedat’tan duyduktan sonra soluğu karakolda alır ve şikayetçi olur.  Hülya’nın bu hamlesiyle olayları bambaşka bir seyir alacaktır. Meltem ise Tarık’ın peşini bırakmaya asla niyetli değildir.

Sıla Meltem’e rağmen aşkına sahip çıkmak için Tarık’ın peşinden gider. Tarık onu bu hayatta anlayan ve dinleyen tek kişi olan halası Seher’le dertleşir. Tarık, aşkıma  karşılık verseydi Sıla için herkesi karşıma almaya hazırdım der. Tarık her şeyden umudunu kesip hayatına devam etmek üzereyken aldığı haber her şeyi alt üst eder.

Sıla ise çoktan boşanma davasını açıkmış ve boşanma dilekçesi Tarık’ın eline ulaşmıştır. Tarık boşanma tebligatını alır almaz büyük bir şok geçirir. Tarık boşanma dilekçesini gördükten sonra Sıla’ya boşanalım demiş olsa da bu defa Sıla’nın, Tarık’tan vazgeçmeye niyeti yoktur. En uygun zamanı kolladıktan sonra Meltem ile ilgili gerçekleri Tarık’a birbir anlatacaktır.

Meltem’in Tarık’a olan takıntılı aşkı ise onu hiç olmadık şeyler yapmaya zorlayacaktır. Meltem’in ki aşk değil artık hırs olmuştur. Bu sırada Meltem’de Tarık’ın iyi niyetini suistimal ederek onu yanında tutmaya çalışır.  Sıla, Tarık’ın bir otelde iş görüşmesine gittiğini öğrenir ve kendini Tarık’a affettirmek için otelin yolunu tutar.

Beni Bırakma 69. Bölüm özeti ve tüyolarını sizlerle paylaştık. Tarık Sıla’yı dinlemeyi kabul edecek mi? Esin’in Zeynep üzerindeki hain planı ne, işe yarayacak mı?