Beni Affet Zeynep Kim? Gerçek Adı ve Hayat Hikayesi


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 23:39
9

Beni Affet dizisindeki Zeynep karakteri kimdir? Beni Affet Zeynep daha önce bir dizide oynadı mı? Beni Affet Zeynep karakterini kim canlandırıyor?

Star Tv ekranlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran Beni Affet, 7. sezonunda birbirinden renkli oyuncularla yoluna devam ediyor. Beni Affet dizisine yeni katıldığı açıklanan son isim Zeynep karakteri ile Sıla Saraç oldu.

Beni Affet Toprak Kimdir? Gerçek Adı ve Sevgilisi

Beni Affet’in geçtiğimiz sezonlarında en çok sevilen oyuncusu olan Gaye Turgut diziden ayrılmıştı. Fox Tv’de başka bir dizi ile anlaşma imzalayan oyuncu, uzun seneler boyunca emek verdiği diziden ayrılırken de büyük üzüntü yaşamıştı.

Yaşanan ayrılıklar sonrasında diziye Zeynep karakteri ile Sıla Saraç‘ın dahil edilmesi kararlaştırıldı. Sıla Saraç hakkındaki bilgileri sizler için bir araya getirdik.

Maydanoz Ajansa kayıtlı olan ve bu ajans aracılığıyla teklifleri değerlendiren Sıla Saraç, çiçeği burnunda bir oyuncu. Daha önce başka bir dizide yer almamasına rağmen ekran tecrübesi kazanmış.

Sıla Saraç, aslında oyunculuğa oldukça uzak bir bölümde eğitim almıştır. Diyetisyen olan oyuncu, daha önce Sağlık Bakanlığının reklam afişlerinde yer almıştır. Daha sonra herhangi bir yapımda yer almayan oyuncu Beni Affet dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Zeynep karakterinin yeni sezonda Ateş’le hastanede tanışması bekleniyor. Ateş’in ilgisini çekmeyi başarıp başarmayacağı henüz bilinmeyen oyuncu yeni sezonun gözdelerinden birisi olacak.

Siz Zeynep karakteri ile Sıla Saraç’ın performansını beğendiniz mi? Beni Affet dizisinin yeni sezondaki yeni oyuncularını beğendiniz mi? Yorumlarınızı yazabilirsiniz.

9 YORUMLAR

  1. Bencede Zeynep çok güzel bir kız rolünü çok güzel oynuyor ama topraktan gına geldi ne kadar kötülük düşünüyor hele o yiğit ay rica ediyoruz o yigiti çıkarın diziden

  2. Bence çok iyi oluyor sola saraç zeynep karakteri oynuyor harika sin güzelsin başrol oyuncusu olabilir . Kardeşi oynar zeynep ve ateş gözdelerinden iyi oynarlar hayat hikayesi anla tir.

  3. Zeynep karakteri cok güzel oynuyor diziyi ates karakterile…de cok güzel yakisiyorlar birbirlerine Toprak karakteri ich yakismiyor Zeynep Be bense Toprak karakteri cikdin dizi denn…

  4. Benim Benimdizide beğendiğim zeynep ve ateş çok seviyorum çok güzel oynuyorlar zeynep çok güzel bir kiz

Comments are closed.