Beni Affet Yaman Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 16:40
2

Beni Affet dizisi 6 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümde Yaman’ın bıçaklanması herkesin kafasında aynı soru işaretlerine neden oldu. Beni Affet Yaman ölecek mi? Cansu’nun alacaklısı tarafından bıçaklanan Yaman diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar… Perşembe günü yayınlanan bölümde Yaman’ı zor sahneler bekliyor. Beni Affet Yaman Ölecek mi sorusu ise dizi severlerin merak noktası oldu.

Araları Cüneyt’in yaptığı plan yüzünden iyice bozulan Feride ve Yaman büyük bir çıkmazın içindedir. Cüney’tin planı tıkır tıkır işlemektedir. Feride, Yaman’ın ona aşkından emindir fakat onu bir türlü affedemez. Kafası iyice karışır. Yaman ise pis bir oyunun içinde olduğunun farkındadır fakat bir türlü bunu ispatlayamaz.


Beni Affet 1272. Bölüm Özeti 8 Aralık 2017 Cuma


Yaman artık bu oyuna bir son vermek için gözünü karartır ve Cansu’nun yanına gelir. Cansu’nun yanına gittiğinde odasında yabancı bir adamla karşı karşıya kalır. Adam Cansu’nun alacaklısıdır ve ona zarar vermek üzeredir. Yaman Cansu’yu kurtarmak için adamla kavga eder. Yaman kavga sırasında aldığı bıçak darbesiyle yere yığılır ve can çekişir. Cansu şaşkınlık içinde ne yapacağını şaşırır.

Bu sırada Feride Yaman’la iletişime geçmeye çalışır  fakat bir türlü ulaşamaz. İzleyenlere güzel haberi verelim Yaman hastaneye kaldırılacak ve ölmeyecek. Fakat bu olay sonucunda Cansu tüm gerçekleri itiraf edecek çünkü Yaman onun hayatını kurtarmıştır. Kendisine bu iyiliği yapan Yaman’a can borcu olduğunu düşünerek tüm planları ortaya çıkaracak.


Beni Affet 1271. Bölüm Özeti 7 Aralık 2017 Perşembe


Yaman’ın yaralandığını annesinin duymasının ardından annesi hastaneye kaldırılmasını istese de oğlu böyle olmaması gerektiğini düşünüp annesine eve doktor çağırmasını söyler. Peki sizce Beni Affet Yaman ölecek mi diziden ayrılmalı mı? Yaman karakteri hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

2 YORUMLAR

  1. Zaten herkes oluyor yerlerine antikA gibi karakterler geldi mantiksiz bit dizi haline geldi artik yazik guzelim diziyi mahffettiniz,

  2. Hayir Yaman ölmemeli feride bicaklandigini ögrenmeli ve hersey ortaya cikmali ve barismalari lazim.

Comments are closed.