Beni Affet Toprak Kimdir? Gerçek Adı ve Sevgilisi


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 22:59
0

Beni Affet dizisindeki Toprak kim? Beni Affet dizisindeki Toprak karakterinin gerçek adı ne? Beni Affet dizisinin yeni oyuncusu Toprak hakkındaki tüm bilgiler haberimizde!

Ekranların en çok sevilen ve izlenen günlük dizisi olarak bilinen Beni Affet, tam 7 sezondur izleyici ile buluşuyor. Uzun süren sezonlar bazı oyuncuların diziden ayrılmasına neden olduğu için uzun soluklu dizilerde yeni sezon başlangıcında yeni isimlerle anlaşmalar yapılıyor.

Beni Affet 2017-2018 Oyuncu Kadrosu? Yeni Gelen Oyuncular

Beni Affet dizisi 2017-2018 sezonunda Toprak karakteri ile Metehan Şahiner‘i kadrosuna dahil etti. Focus Filmin çalışmaları ile diziye dahil edilen oyuncu zengin bir karakterle karşımıza çıkıyor. Beni Affet dizisinin sevilen bir başka ismi Ateş ile de yakın arkadaş olması bekleniyor.

Beni Affet Toprak Kim? (Metehan Şahiner Kimdir?)

1992 doğumlu olan oyuncu Erzurumludur. 1.83 boyunda olan oyuncu, oyunculuk performansının yanı sıra yakışıklılığı ile de göz doldurmaktadır. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

Unutma Beni dizisi ile ilk ekran deneyimini yaşayan oyuncu bu dizide çok sevilmiştir. Ardından birçok günlük diziden teklif alan oyuncu Deniz Yıldızı dizisinde karşımıza çıkmıştır. Uzun sezonlar boyunca devam eden dizide Fırat karakteri ile diziye renk katmıştır.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu, hem dinlenmiş hem de yeni dizisi için çalışmalarını sürdürmüştür. Biz de oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Sizce Metehan Şahiner’in canlandırdığı Toprak karakteri diziye uyum sağlamış mı? Toprak karakterini Beni Affet dizisinde görmekten mutlu musunuz? Ünlü oyuncunun diziye girmiş olması sizce dizi adına iyi bir hamle mi? Fikirlerinizi bekliyoruz.