Beni Affet Osman Kozan Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı? 13 14 15 Aralık


Güncelleme: 14 Aralık 2017 : 16:34
1

Beni Affet dizisinde sular durulmak bilmiyor. Dizinin 12 aralık son bölümünde yaşanan final sahnesi herkesi şok etti. Dizinin en önemli karakterinden Osman Kozan Cihan tarafından vuruldu. Şimdi izleyen herkesin kafasında aynı sorular Osman Kozan Ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? İşte ayrıntılar…


Beni Affet 1275. Bölüm Özeti 13 Aralık 2017 Çarşamba


Osman Kozan, Cihan’ı bıçaklamış ve onu kendine düşman etmiştir. Cihan’dan böyle bir hamle herkes bekliyordu. Çünkü intikam yemini etmiş ve Osman Kozan’la mutlaka hesaplaşacaktı. Hiç vakit kaybetmeyen Cihan bulduğu ilk fırsatta Osman Kozan’ın karşısına dikilir ve onu vurur. Peki Osman Kozan ölecek mi? 6 sezondur devam eden dizide başından beri izlediğimiz Osman Kozan karakteri Beni Affet’e veda mı ediyor? 

Osman Kozan ve Cihan arasındaki mesele, Cihan’ın Zühre’ye yaptığı olay üzerine patlak vermiştir. Olanları öğrenen Osman Kozan Cihan’ın mekanını basmış ve onu bıçaklamıştı. Olay üzerine intikam yemini eden Cihan Osman Kozan’dan intikam almak için hiç beklemeden yola çıkar ve bulduğu ilk fırsatta Cihan’ı tenhada kıstırarak elindeki silahla vurur. Yere serilen Osman Kozan ölecek mi? İzleyenlere güzel haberi verelim Osman Kozan ölmeyecek. Yaralı bir şekilde hastaneye kaldıran Osman Kozan kurtulacak.

Osman Kozan’ın vurulduğunu öğrenen Kozanlar deliye döner. Murat ise bu olaydan sonra Osman Kozan’a olan tavrını değiştirir. Osman Kozan’ın vurulması dizide tüm dengeleri değiştirecek.

 

 

 

1 YORUM

  1. Cok guzel bir dizi ama toprak ve yiğitten baygınlık geldi kader şu uyuz kocasının gerçek yüzünü görsün bidaha mahirle birleşsin biraz onlarda mutlu olsun

Comments are closed.