Beni Affet Metin Ölecek mi Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 22:06
0

Beni Affet heyecan dolu 1212. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni sezona bomba gibi giriş yapan Beni Affet ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Aksiyon dolu yeni bölümde Metin için içler acısı bir plan var. Bu plan neticesinde Metin’in inşaattan düşmesi konu ediniliyor.

Peki inşaattan düşen Metin’i neler bekliyor? Beni Affet Metin Ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? Hangi dizide oynayacak gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Ateş Metin’in inşaattan düştüğünü görür görmez hemen Metin’in yanına gider ve olaya müdehale eder.. Ateş, Metin’i hayata döndürmeye çalışırken Zeynep olayın şokunu hala üzerinden atamamıştır. Lerzan ise büyük planlar peşindedir.

Metin’in beyin ölümünün gerçekleşip, kalbinin yeğeni Toprak’a nakil edilmesi için elinden geleni yapar. Bu arada Mahir ise, Yiğit’in adamlarını Sevgi ve Şahin’le görüşmeye ikna etmek için uğraşır ve sonunda ikna etmeyi başarır.

Feride ve Cüneyt, Yaman’ın alıkonduğu yere gitmek için yola koyulmuşken, Tamir onların peşine düşer ve beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıya kalır. Meydana gelen olaylardan dolayı kendini suçlayan Melis, yaptıklarını telafi etmek için elinden geleni yapar.

Boris’in Yaman’ı hastaneye götürdüğünü düşünen Melis bir yanda, diğer yanda ise  Boris’in Yaman için yaptığı planlar vardır.

Beni Affet te Metin karakteri inşaattan düştü fakat öleceğini düşünüyoruz. Yeni bir dizide oynayacağı gelen haberler arasında. Son dakikada farklı bir şey olmazsa son gelen haberler bu şekilde.


Beni Affet 2017-2018 Oyuncu Kadrosu? Yeni Gelen Oyuncular


Siz Metin karakteri hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce diziden ayrılmalı mı yoksa devam mı etmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.