Beni Affet Cansu Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 17:26
1

Beni Affet  yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken diziye yeni bir isim dahil oldu. Kalabalık oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Beni Affet yeni oyuncusuyla merak konusu oldu. Beni Affet Cansu Kimdir? Gerçek adı, sevgilisi ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Beni Affet tüm heyecanı ve entrikalarıyla  Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ederken oyuncu kadrosunu da genişletmeye devam ediyor.  Dizide Yaman ile Feride arasındaki olayları dahada çıkılmaz hale getirecek oyuncu daha önce Esaretim Sensin dizisinde rol alan Başak Varol. Peki Başak Vural kimdir? Beni Affet  Cansu kimdir?

Beni Affet 1262. Bölüm Özeti 24 Kasım 2017 Cuma

Diziye yeni dahil olan Cansu hakkında izleyenlerin kafasında çeşitli soru işaretleri var. Cansu Yaman’a yakınlaşacak mı? Cansu Yaman’ı önceden tanıyor mu? Cansu’nun asıl amacı ne? İzlediğimiz bölümlerde Cansu’nun Yaman’ın fotoğraflarına bakıp daldığını görüyoruz. Diğer taraftan Cansu’yu oğluna yakınlaşması için Asiye’nin yönlendirdiği ihtimalide bulunuyor. Sosyal Medya hesaplarında yapılan tahminlerde ise Cansu’nun Feride’nin kardeşi olduğu yönünde haberler dolaşıyor. Bunu ilerleyen bölümlerde daha net bir şekilde sizlerle paylaşacağız.

Beni Affet Cansu Kimdir? Başak Vural

1990 senesinde Başkentte dünyaya gelena Başak Vural, Ankara Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. Başak Vural daha önce yine Star Tv ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Esaretim Sensin adlı dizide rol almıştır. Kendisine Beni Affet dizisindeki rolünde başarılar diliyoruz.

Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.