Beni Affet Bahar (Gaye Turgut) Neden Yok? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 09:34
5

Star Tv ekranlarının en uzun soluklu dizisi Beni Affet bir sezonun daha sonuna geldi. Başrollerinde Saim Karakale ve Gaye Turgut gibi isimlerin yer aldığı dizi 2011 yılından beri gündüz kuşağının en çok izlenen dizilerinden birisi olamayı başardı.

Tabi her sezon sonunda izleyicilerin en çok beğendiği oyunculardan birisi de diziye veda ediyor. Geçtiğimiz sezon Bahar’ın kocası Kemal karakterine can veren başrol oyuncusu Mert Altın Işık diziden senaryo gereği ölerek ayrılmıştı.

Mert Altın Işık yerine de bu sezon Onur karakteri ile Saim Karakale diziye dahil olmuş ve Bahar bu defa da yine rol icabı Onur ile aşk yaşamıştı. Şimdi de dizinin en çok sevilen oyuncularından birisi olan Bahar karakteri dizinin 2017 2018 sezonunda yer almayacağını açıkladı.

Peki Gaye Turgut (Bahar) Beni Affet Dizisinden neden ayrıldı? Bahar Beni Affet 2017 2018 yeni sezonda var mı yok mu? Bahar (Gaye Turgut) yeni sezonda oynayacak mı? Bahar Beni Affetten neden ayrıldı? neden Çıktı?

Aslında tüm sorularımızın cevabı çok basit. Yani Bahar karakterine can veren Gaye Turgut oldukça başarılı bir oyuncu olarak karşımıza çıkmış ve izleyicilerin en çok beğendiği karakterlerden birisi olmuştur. Tabi her güzel şeyin bir sonu var. Gaye Turgut’da dizideki rolünü tamamlamış ve dizinin 2017 2018 de yayınlanacak olan yeni sezonunda yer almayacağını kendisi açıklamıştır.

Sizler Gaye Turgut’un hayat verdiği Bahar karakterinin diziden ayrılması konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce Bahar (Gaye Turgut) Diziden gerçekten ayrıldı mı? Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

5 YORUMLAR

  1. gaya nolur geri dun dizi sansiz bir hich dizinin sansiz tadi va tuzu olmaz nadan ayrildin geri dun kac yilik izladik shimdu senin yerina kimvsayi istamiyuruz kac yilikizladimiz haram oldu??

Comments are closed.