Beni Affet 4 Ekim 1416. Bölüm Özeti ve Tüyoları


Güncelleme: 4 Ekim 2018 : 00:03
0

Beni Affet yeni hikaye ve yeni oyuncularla izleyici ile buluşuyor. 4 Ekim Perşembe günü neler olacak, özet ve tüyolarını yazımızda bulabilirsiniz.

Beni Affet’in 4 Ekim 1416. bölüm özetine geçmeden önce dizi ile ilgili bazı eleştirilere yanıt verelim. Bazı takipçiler, Zeynep nerde,  Ateş’e ne oldu gibi söylemlerde bulunuyor. Evet hakılar ama şunları da göz ardı etmemek lazım;

Ateşin karısına ne oldu bunun yanıtını da alacaksınız ilerleyen bölümlerde merak etmeyin. Ayrıca “yeni” karakter iyidir, ana karakterlerin kalması, yeni hikayelerin gelmesi iyidir. Ayrıca “oyuncular” da gitmek istiyorlar, diziyi bırakıyorlar, sizler bunları duymuyorsunuz bile. Bakın ateş’e gitti başka diziye, Murat bey başka bir işe geçti, günlükten haftalık işe, aynı şekilde Bahar ve öteki oyuncular, gidiyorlar, 8 yıl uzun bir süre.

Gidince senaryo ne yapacak, yapımcı ne yapacak, yeni hikayeler yazıyor, bu kadar basit. Kemal kendi gitti, herkes senaristlere, yapımcıya kızdı, Kemal’in gideceği çoktan belliydi. Bu kadar oyuncu, bu kadar çalışan yeni hikayelerle şansını deniyor, deneyecek. Gerçek hayata bire bir sadık kalarak yas tutulduğunda izlenmiyor. Eskiden günlerce süren cenazeler, 7’leri, 40’ları artık izlenmiyor, insanlar bakmıyorlar bunlara, haliyle her şey değişiyor, dizi de, oyuncularda, senaryo da.

Bunlar olurken, ister istemez bazı şeyler gözden atlanabilir, bunların olmaması gerekiyor, zamanla da azalacaktır. Haftada 160-170 sayfa yazılıyor, bunu 100’lerce kişi çekiyor, 40’a yaklın oıyuncu canlandırıyor, aksaklık olacaktır ama inanın bunların nedeni yoğunluktur. Zamanla sorularınızın yanıtını alacaksınız. Zeynep’e ne oldu, Hakan ne yaptı, cuma gününe bir bakın.

Beni Affet 4 Ekim 1416. Bölüm Özeti

Beni Affet 3 Ekim 1415. bölümde neler olmuştu; Yaşananların ağırlığı altında ezilen Yaman, her şeyi yoluna koymayı planlarken gerçekleri de Feride’den saklamakta kararlıdır. Murat ve Güzel’in evlilikleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam eder. Murat, Kader’i kafasından tamamen silmek ister. Güzel’in kafasında soru işaretleri olduğunu düşünen ablası Harika, evlilik öncesi Murat’ı bir sınava tabi tutar. Orhan ise beklenmedik bir misafir yüzünden zor anlar yaşar.

Müjgan, babasının bir an önce iyileşmesini bekler. Selva, Müjgan’a Sabri’nin ameliyatı için bir şekilde para bulması gerektiğini söyler. Zor durumda kalan Müjgan, tehlikeli bir fikre sıcak bakmaya başlar. Müjgan’ın başını belaya sokmasını istemeyen Ayla, ona bir öneride bulunur. Sevgi, kızı ve torununa ulaşabilmek için beklenmedik bir plan yapar. Diğer yandan Yılmaz, Cenk ve Ebru konusunda büyük bir sıkıntı yaşar.

1416.BÖLÜM ÖZETİ

Murat ve Güzel’in düğün hazırlıklarını devam ederken beklenmedik misafir Nihal, bebeğini almak için gelmiştir. Bu durumu fark eden Orhan, Yaman ve Feride’ye çaktırmadan Nihal’den kurtulmaya çalışır. Güzel, ablası Harika’nın aklına uyup, Murat’ın Kader konusundaki düşüncelerini öğrenmek için bir oyun oynar. Kader, kapatıldığı yerden kurtulmak için yeni bir plan yapar.

​Babasının ameliyatı için gereken parayı bulamayan Müjgan, son çare olarak tefeciye gitmeyi düşünür. Sevgi ve Şahin, kızları ve torunlarını bulmak üzere ellerine geçen ipucunun peşinden giderler. Kız kardeşi Ebru’nun durumuna üzülen Yılmaz ve Müjgan, fark etmeden birbirlerini etkileyecek bir hamlede bulunurlar. Ebru ise hastanede, çaresizce kocası Cenk’in gelmesini bekler.