Beni Affet 4 Ekim 1225. Bölüm Özet ve İpuçları-Neler Olacak?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 09:24
0

Feride, Yaman ve Cüneyt’in aşk üçgenini konu alan Beni Affet hız kesmeden Star TV ekranlarında devam ediyor. Dizinin 1225. Bölüm özeti ve tüyoları merak edilmeye başlandı. Sizler için sevilen dizi Beni Affet 4 Ekim 1225. Bölüm Özet ve İpuçları haberimizde.

Beni Affet 1225. Bölüm özetine geçmeden önce geçtiğimiz hafta neler yaşanmıştı? Yaman yaşadıklarının ağır yükü altındadır ve henüz aklını toparlayamamıştır. Feride ise hala Yaman’dan çocuklarının kaybını gizlemektedir ve bu anlamda zor günler yaşamaktadır.

Cüneyt ise Feride ile görüşme talebini sürdürmektedir. Feride’yi sürekli arayan Cüneyt, Asiye’nin Feride’yi dinlemesine neden olmuştur. Feride’den şüphelenen Asiye takibe başlar ve Cüneyt ve Feride’yi yan yana görür.


TIKLA>>>BENİ AFFET GÜNLÜK ÖZETLER<<<TIKLA


Beni Affet 4 Ekim 1225. Bölüm Özet ve İpuçları

Pınar ise ablası Zeynep’in ısrarlarına rağmen Lerzan’la görüşmeye gider. Şirket’e iş görüşmesi için giden Pınar işleri iyice karıştıracaktır. Zeynep, bunu öğrenince Pınar’ı almak için doğrudan şirketin yolunu tutar.

Ateş, burada Zeynep’i görünce çok şaşırır. Ateş’e tavırlı olan Zeynep’in, ona karşı tavrı merak konusudur. O gün hayatının aşkını bulacağına inanan Toprak’ın yolu ise hiç beklenmedik bir kişiyle kesişir. Yiğit, Kader için hazırladığı planlarına hız kesmeksizin devam eder.