Beni Affet 29 30 31 Ekim 1433. 1434. 1435. Bölüm Özeti ve Detayları


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 20:13
1

Beni Affet bir haftayı daha geride bıraktı ve 1432. Bölümde 26 Ekim Cuma günü haftanın finalini gerçekleştirdi. Beni Affet 29 ekim pazartesi 30 ekim Salı ve 31 Ekim Çarşamba günlerinib özetlerini bu yazımızdan okuyabilirsiniz. Beni Affet 1433 1434 ve 1435. Bölüm özetinde neler yaşancak.

Beni Affet 26 ekim cuma 1432. Bölümde yine ilginç detaylar vardı. Beni Affet’te heyecan ve tansiyon düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta Feride ve Yaman zor günler geçirmektedirler ve bu zorluklarla baş etmeye çalışmaktadırlar. Yaman ise içinde bulunduğu durum nedeni ile gergin ve öfkelidir. Yaman’ın bu öfkeli hali polislerinden dikkatini çeker ve polisler bu durumdan şüphelenir.

Murat ise Osman’la konuşmuştur. Ancak bu konuşma sonrası Osman’ın duygu ve düşünceleri allak bullak olmuştur. Osman eve doğru yola koyulur. Tabi eve gittiğinde Osman’ın görecekleri ondan çok farklı duyguların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Yılmaz ve Müjgan bir oyuna girmişlerdir. Şimdi ise o oyunu8 devam ettirmek için bir kadınla anlaşırlar. O kadın Müjgan’ın annesiymiş gibi hareket ettiğinden Müjgan çok sıkıntılı bir yola girer. İkili oyunu devam ettirelim derken o anda eve gelecek olan kişi ikiliyi oldukça zor duruma sokar.

Güzel ile ablası Harika da Kader ile ilgili gerçekleri hiçte hoş olmayan bir yolla öğrenmek isterler. Bu amaç doğrultusunda Harika bir adım atar ve bu adım Kader’i daha da kötü bir hale sokar.

Beni Affet 29 Ekim Pazartesi 1433. Bölüm Özeti

Yılmaz, Müjgan’ı hiç beklemediği biriyle yan yana görüp deliye döner ve ani bir karar verir. Yılmaz’a olayın gerçek yüzünü anlatamayan Müjgan perişan olur. Ancak beklenmedik bir olay ikiliyi yeniden, bambaşka koşullarda karşı karşıya getirir. Selva’nın yeni planı, büyük yalanlarından birinin açığa çıkmasına neden olur. Kader’le Murat’ın yolu çok acı bir tesadüfle yeniden kesişmek üzeredir.

Serbest bırakılmayı beklerken can sıkıcı bir gelişme yaşayan Yaman, Feride’nin ortadan kaybolmasıyla deliye döner. Feride, Zafer’in çirkin planı yüzünden, kendini Yaman’ın güvenini kaybedeceği bir durumda bulur. Asiye ve Harika’nın da Feride’nin peşine düşmesi Nazire ve Osman’ın birlikte hareket etmesini gerektirir. İkili, Feride’nin zarar görmemesi için uğraşırken Asiye’nin beklenmedik hamlesi onları zor bir durumda bırakır.

Beni Affet 30 Ekim Salı 1434. Bölüm Özeti

Müjgan tasarımları için yaptığı sunumla herkes gibi Yılmaz’ı da etkisi altına almayı başarır. Ancak aldığı kararla Müjgan’ı çok üzen Yılmaz, Müjgan’ın yardımına ihtiyaç duyacağı bir durumla karşı karşıya kalır. Müjgan’ın bu isteğe nasıl tepki vereceği ise merak konusudur. Sevgi’nin, Selva’nın bankada parasının olduğunu öğrenmesi, Selva’yı köşeye sıkıştırır. Selva’nın tavrı, olayın tüm seyrini değiştirecektir.

Zafer’in amacını öğrenmeye çalışan Feride, hışımla onun yanından ayrılır. Feride’yi merak eden Asiye, sorularıyla Nazire ve Osman’ı köşeye sıkıştırır. İkilinin yalanlarının ortaya çıkıp çıkmaması Feride’ye bağlıdır. Yaman eli kolu bağlı halde nezarethanede kendini temize çıkaracak bir gelişme beklerken işler umduğu gibi gitmez. Güzel ve Harika’nın kurduğu tuzak, Murat ve Kader’i korkunç bir karşılaşmanın eşiğine getirir.

Beni Affet 31 Ekim Çarşamba 1435. Bölüm Özeti-Henüz Yayınlanmamıştır

1 YORUM

  1. DİZİNİZ NEDEN BELDEN AŞŞA ÇALIŞIYOR BUNUN YUKARISIDA VAR DAHA DOGRUSU SENARYONUZ BELDEN AŞŞAGI ÇALIŞIYOR ÖNÜNE GELEN KADER VE FERİDEYE DİZİ NİN AGIRLIGI İKİSİNİN ÜZERİNDE DİMİ

Comments are closed.